A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Робоча зустріч з керівниками закладів освіти та в.о. старост.

Дата: 30.06.2020 23:15
Кількість переглядів: 228

Фото без опису30 червня в приміщенні свільської ради відбулася робоча зустріч в. о. сільського голови Гапон О.М, головного бухгалтера Солодовник Л.А., начальника відділу освіти Шерстюк І.М. з керівниками закладів освіти та в.о. старост.


Під час зустрічі було розглянуто низку бухгалтерських питань . Головний бухгалтер провела роз’яснювальну роботу щодо закупівель різного роду товарів.


Завідуючі закладами дошкільної освіти порушили питання про відкриття дитячих садків. Це питання дуже болюче для молодих батьків, та часто піднімається в наших старостинських округах. Та нажаль, у зв’язку з продовженням адаптивного карантину до 31 липня 2020 року для організації роботи дитячих садочків тепер чимало нових карантиннх вимог. Що ускладнює процес відкриття дверей садочків для наших маленьких жителів.
Фото без описуТоркнулися питання ремонту будівлі для відділу освіти, який найближчим часом відокремиться від виконавчого комітету Нехворощанської ОТГ. На даний час ремонтні роботи майже закінчені, і робітники цієї бригади розпочнуть роботу у дитячому садочку в с. Соколова Балка.
На самперед ця зустріч булла дуже інформативною та корисною для її учасників. Отже тільки разом спільними зузиллями, підтримуючи один одного ми зможемо подолати всі негаразди і пере житии цей не легкий, для всіх, час.
Будьте здорові. Бережіть себе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь