A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Гарні господарі завжди чепурять свої оселі у переддень свята. Нема сумніву, що саме такі господарі живуть у Маячці, Лівенському та Шедієвому. Бо напередодні Великодня вони кілька днів поспіль трудилися, аби їхні села «дихали» весною і чистотою.

Дата: 01.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 476

Фото без описуГарні господарі завжди чепурять свої оселі у переддень свята. Нема сумніву, що саме такі господарі живуть у Маячці, Лівенському та Шедієвому. Бо напередодні Великодня вони кілька днів поспіль трудилися, аби їхні села «дихали» весною і чистотою.

 

У Маячці на прибирання вийшли три депутати нашої СТГ – Василь МАСЛЕЙ, Людмила ЗАЇКА і Віра ЗАЇКА, працівники виконавчого апарату, Будинку культури, бібліотеки та школи, а місцевий житель Роман ЯВТУШЕНКО надав трактор з причепом для вивезення сміття. Гуртом навели порядок на сільському кладовищі і в парку, впорядкували клумби, висадили молоді деревця: сосонки, берізки, дубки.

 

У Лівенському також вийшли причепурити своє село працівники виконавчого апарату, Будинку культури і бібліотеки. Гарно трудилися учасники художньої самодіяльності – творчі колективи «Дикий мед» і «Калина». Депутат Василь БІЛОКІНЬ надав техніку для прибирання. Тут теж навели порядок на трьох кладовищах і в парку, прибрали біля доріг, висадили молоді дерева.

 

У Шедієвому теж люди дружні, з граблями й сапами, сокирами й бензопилами вийшли всі, хто хоче бачити своє село охайним. Для громади попрацювали депутати Микола МОШУРА та Олександр РОМАНЕНКО, працівники виконавчого апарату, сільського клубу, бібліотеки та магазину. Прибрали парк, придорожні смуги, навели порядок на Тарасовій Горі, заклали нові квітники, висадили десять червонолистих дубків.

 

Керівництво громади і заступник голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН висловлюють подяку всім і кожному, хто долучився до благоустрою, хто допоміг підготувати села до Першотравня і Великодня. Усім вам теплої весни, урожайного дощику, сонячного настрою і вдалого святкування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь