A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

7 червня у приміщенні Карлівської міської ради відбувся виїзний семінар для представників сільських, селищних та міських рад з метою залучення мешканців Полтавської області до активної участі в проєктах обласної ради.

Дата: 08.06.2021 18:06
Кількість переглядів: 303

Із вступним словом до учасників семінару звернулися заступниця голови Полтавської обласної ради Лілія РУРОЄВА та карлівський міський голова Петро СВІТЛИК. Далі заступниця начальника відділу інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого апарату обласної ради Олеся ДРОБОТЕНКО провела короткий тренінг «Проєктні ініціативи Полтавської обласної ради 2021 року», відповіла на запитання присутніх.

 

Потім представникам запрошених на семінар громад урочисто вручили сертифікати переможцям конкурсу «Бюджет участі Полтавської області 2020 року», переможцям конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року та конкурсу «Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2020 року», а також подяк за активну участь у названих конкурсах (див. фото).

 

Нашу громаду на семінарі представляла заступниця голови СТГ Ольга ХОМЕНКО.

 

Найближчим часом сертифікати та подяки, а також сувенірну продукцію від обласної ради буде вручено у громаді безпосередньо переможцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь