A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

3 ГРУДНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2021 19:19
Кількість переглядів: 407

Людське життя сповнене надій, сподівань, прагнень. На жаль, ніхто не захищений від раптових подій, які здатні перевернути звичайний ритм життя. Нещасні випадки, що трапляються з людьми в побуті і на виробництві можуть призвести до втрати працездатності, обмежити фізичні можливості та кардинально змінити звичний спосіб життя. Завдання суспільства ? не залишити людину наодинці зі своїми проблемами, а надати всю необхідну допомогу для відновлення здоров`я, для полегшення фізичного та морального стану.

 

3 грудня вся світова спільнота долучається до привітань з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями. Для вас не існує меж у просторі та часі, бо сила вашого духу долає усілякі перешкоди. Вам не страшні будь-які випробування, бо в ваших серцях живе те найдорожче, за що можна віддати цілий матеріальний світ – це любов і розуміння до тих, хто вас оточує. Ваша мудрість та терпіння навчають нас бути більш суворими та вимогливими до самих себе. Кожен, кого Бог не наділив тим, що ми сприймаємо як належне, може стати взірцем мужності, наполегливості та непересічної особистості, і кожен з вас заслуговує на повагу й щире захоплення з боку інших.

 

У цей день хочемо побажати Вам теплих стосунків з близькими, творчої наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай справдяться всі ваші бажання, мрії та задуми!

 

Принагідно висловлюємо вдячність і всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про негаразди, наповнює їх серця теплотою і впевненістю в завтрашньому дні!

 

З повагою – голова СТГ
Віктор ДУБОВИЧ

 

Начальниця відділу соціального захисту
населення Юлія РАДЖАБОВА

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь