A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

КОМУ «СПАСИБІ», А КОМУ – ХАЙ БУДЕ СОРОМНО!

Дата: 24.06.2022 11:59
Кількість переглядів: 224

Фото без описуМи не вперше розповідаємо про те, що в центрі Нехворощі оновлюються паркани навколо парку та біля адміністративних будівель. Їх фарбують працівниці відділу благоустрою, а також трудові колективи. Першими подали приклад наші освітяни – працівниці дитсадка «Сонечко» і Будинку дитячої та юнацької творчості, які виконали чи не найбільший обсяг робіт. Долучилися до цієї «естафети» і їхні колеги з відділу освіти, а ще з Центру надання соціальних послуг, з комунгоспу та комунальної аптеки №51, приватний підприємець Анатолій БИЧОК. Вони вийшли пофарбувати паркани біля своїх адмінприміщень. Фарбу надали місцеві підприємці, за що їм велика вдячність від нехворощан. Це справжні патріоти Нехворощі, які своїми вчинками доводять, що навіть у складних економічних умовах можна дбати про місцину, де живеш і працюєш. Недарма переселенці, яких війна зірвала з рідних домівок і вони знайшли прихисток у нашому селі, захоплюються його красою: трояндовими клумбами і тротуарними доріжками, красунею-церквою, доглянутими газонами. І хай нам ще далеко до вишуканих паркових зон, як у великих містах, але й ці об’єкти створені дбайливими руками людей, котрі щодня наводять лад у громадських місцях.

 

Також у центрі стоїть двоповерховий адмінбудинок – колишня колгоспна контора, що свого часу теж була окрасою села. Нині вона не задіяна і виглядає занедбаною. Кілька років тому її теж обнесли парканом, але тепер очільники «Чистої криниці», які вважають цю споруду і територію навколо неї своєю власністю, на звернення керівництва громади офіційно відмовились фарбувати паркан. Прикро, що в такого потужного підприємства, у назві якого є красиве слово «чиста», не знайшлося ресурсів на фарбу і на впорядкування належної території, біля якої живуть і яку щодня споглядають його пайщики.

 

Але світ не без добрих людей. «Не хоче «криниця», пофарбуємо ми!» – запропонували жінки з дитсадка та БДЮТ й сьогодні стали до роботи. І вже під вечір навпроти контори паркан теж засяяв свіжими кольорами. Спасибі освітянам за роботу!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь