Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

"100 книжок для сільської бібліотеки" в Нехворощанській громаді

Дата: 03.03.2018 13:12
Кількість переглядів: 655

 

 

Фото без опису

 

27 лютого до Маячківської сільської бібліотеки завітала в гості родина Сідашів з Кобеляк, Марина та Сергій. Сергій-приватний підпрємець, Марина-молода талановита письменниця, головний редактор газети "Твій Добробут", активна учасниця всеукраїнського проекту "100 книжок для сільської бібліотеки".

Цей соціальний проект, започаткований в лютому 2012 письменницею Мілою Іванцовою з метою поповнити спорожнілі фонди сільських бібліотек, де є зацікавлені читачі та ініціативні бібліотекарі, але немає книжок.
Міла Іванцова відома українська письменниця, яка написала романи «Родовий відмінок», «Сердечна терапія», «Вітражі», «Ключі від ліфта» та ін., лауреат літературного конкурсу «Коронація слова».

Завітали наші гості не з порожніми руками, а привезли майже 250 примірників книг, зібраних не байдужими громадянами, учасниками цього соціального проекту в м. Київ. В.о. старости сіл Маячка, Губарівка, Рекунівка Таісія П"явка та завідуюча сільською бібліотекою Ірина Шелемба тепло зустріли гостей і подякували за такий чудовий подарунок. На згадку про Маячку пані Марина отримала з рук Таісії Іванівни в подарунок книгу місцевого автора Петра Ковтуна "Прочитаєш життя книжку". Господарі провели гостям невеличку екскурсію сільською бібліотекою, ознайомили їх з книжковим фондом, напоїли гарячим чаєм. Відбулася тепла цікава розмова щодо перспектив розвитку та існування сільських бібліотек в теперішніх умовах. Приємно бачити людей, які розуміють необхідність поповнення фондів сільських бібліотек, залучення всіх верств населення до читання книг, адже книга завжди була і є нескінченним джерелом знань.
Окрема подяка головному інженеру ТОВ АФ "Добробут" Халепі Андрію Миколайовичу за довезення книг з Києва в Кобеляки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь