Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

тренінг з гендерної рівності

тренінг з гендерної рівності

Сьогодні обласна громадська організація «Сила любові» провела у Нехворощі тренінг «Гендер і стать. Дискримінація та стереотипи». У конференц-залі зібралися представниці сільської ради, Центру надання соціальних послуг, закладів культури, бібліотек нашої громади. Тренерка Ганна Люлька ознайомила присутніх з поняттями гендеру і статі, говорила про гендерні стереотипи, адже мета заходу ‒ розвиток навичок протидії гендерної дискримінації та підвищення обізнаності про гендерну рівність.

20:49 25.07.2024

ЩЕ ОДНА ОБНОВКА У НАШІЙ ГРОМАДІ

ЩЕ ОДНА ОБНОВКА У НАШІЙ ГРОМАДІ

Напередодні свого професійного свята медики нашої громади одержали чудовий і дещо несподіваний подарунок ‒ спецавтомобіль «Mercedes‒Benz Sprinter 906 OK», який в документах також значиться як «Карета швидкої допомоги». У Нехворощу приїхали вручити його новим господарям заступник голови Полтавської обласної ради Олексій Чепурко і депутат облради Андрій Удовиченко (фракція ПП «Рідне місто»).

22:15 23.07.2024

засідання робочої групи в ПОВА

засідання робочої групи в ПОВА

Питання в галузі енергозабезпечення, які потребують термінового вирішення, розглянули на засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність» Полтавської ОВА.

20:57 22.07.2024

будьте обережні з вогнем!

будьте обережні з вогнем!

Полтьке районне управління ДСНС закликає громадян до неухильного дотримання правил пожежної безпеки в екосистемі. У пожежонебезпечний період слід бути вкрай обережними з вогнем! Не забувайте: спалювання сухої трави та сміття на відкритих територіях — це злочин, за який законодавством передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність!

14:17 19.07.2024

святкували день бухгалтера

святкували день бухгалтера

У день свого професійного свята бухгалтери комунальних установ нашої громади зібралися у глядацькій залі Нехворощанського Будинку культури на маленькі урочистості, підготовлені для них учасниками художньої самодіяльності. Ведуча заходу Ірина Дяченко зробила невеликий екскурс в історію, розповівши про появу професії бухгалтера, говорила про її значення в сучасному житті.

16:30 16.07.2024

Обговорення книги "Я і Конституція"

Обговорення книги "Я і Конституція"

Народ нашої країни прагне до того, щоб Україна потрапила до групи високорозвинених держав. Теперішнє покоління обрало шлях незалежності і демократії. І тому надзвичайно важливим є здобуття глибоких правових знань, а також уміння застосовувати свої знання при вирішенні життєвих ситуацій. Для дітей у бібліотеці був проведений правовий калейдоскоп під назвою "Книги читаймо права вивчаймо".

09:39 28.06.2024

СЬОГОДНІ - ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

СЬОГОДНІ - ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Шановні жителі громади! Вітаю кожного з вас із цим загальнодержавним святом, яке,  на жаль, доводиться відзначати в умовах воєнного стану, тому настрій далеко не святковий. Але за будь-яких обставин ми повинні пам’ятати, що перша Конституція була написана в Україні – складена Пилипом Орликом ще в 1710 році. Ми повинні знати і пишатися своєю історією, звитягою попередніх поколінь, які мужньо ставали на захист рідної землі від чужинців.

09:32 28.06.2024

зробили добре діло

зробили добре діло

Наша односельчанка Ольга Солодова нині живе у місті Дніпро, але частенько навідується в рідне село Шедієве, бо тут минули її дитинство та юність. Тож уболіває вона за нього щиро, всією душею. І от цього разу Ольга Миколаївна ініціювала проведення толоки, щоб упорядкувати джерело, до якого шедіївці йдуть по воду, а гості села приїздять на екскурсію.

21:11 26.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь