A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

велике весняне прибирання у маячківському со

Тільки-но весна «постукала у вікно» і настали погожі дні, у Маячківському старостинському окрузі взялися впорядковувати громадські місця. У ШЕДІЄВОМУ причепурили «Парк майбутнього», прибрали стихійні сміттєзвалища, тепер основну увагу зосередили на прибиранні кладовищ.

20:38 18.03.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

16 березня у Нехворощі відбувся третій тур відкритого чемпіонату Нехворощанської громади з міні-футболу. В ньому взяли участь дві команди з селища Царичанка, команди з сіл Гупалівка, Ряське, Лівенське, а також три нехворощанські команди.

10:48 17.03.2024

наші в баранинській громаді, що на закарпатті

14 березня представники нашої громади завітали з дружнім візитом до Баранинської сільської територіальної громади, що на Закарпатті. В адміністративному будинку пройшла робоча зустріч з її працівниками, під час якої відбувся обмін думками, окреслено ряд питань можливої співпраці. Зокрема, сторони обговорили актуальні моменти в роботі й закріпили свою співпрацю підписанням Меморандуму про співпрацю. Також обговорено перспективи співпраці міжнародного партнерства.

22:18 14.03.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

9 березня у Нехворощі відбувся другий тур відкритого чемпіонату Нехворощанської громади з міні-футболу. В ньому взяли участь команди з Лівенського, Соколової Балки, Царичанки, Гупалівки та господарі поля.

14:39 11.03.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Минулої суботи у Нових Санжарах відбулися зональні змагання чемпіонату Територіальної організації ГО ВФСТ «Колос» з волейболу серед дівчат 2008 року народження та молодшого віку. Участь у них взяли 7 команд, у тім числі – збірна команда волейболісток з нашої громади, зокрема гравчині з Нехворощанського ліцею та Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. (учителі фізичної культури Олександр Савченко і Ростислав Яловега).

13:48 11.03.2024

Концерт у Соколовій Балці

Влаштували його з нагоди Міжнародного жіночого дня, а припав він на 9 березня – день, коли в Україні на державному рівні відзначалось 210-ліття з дня народження Тараса Шевченка. Тому організатори заходу не могли обійти цю тему, доручивши юним односельцям Валерії Бровко і Денису Ткачуку покласти квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу. А місцева поетеса Любов Мошура прочитала зі сцени кілька своїх віршів.

13:14 10.03.2024

«Жінка-легенда»

Під такою назвою відбувся концерт в Андріївському сільському клубі з нагоди Міжнародного жіночого дня. Як завжди, своїми виступами глядачів порадували місцеві аматори сцени: дует «Кревні» у складі Жені та Соні Даценків, гурт «Бабоньки-голубоньки», ведучі програми Анатолій Ляскало і Настя Хамула, співачка Ольга Підріз, юні вокалісти Уляна Олешко і Богдан Мосієнко. А Світлана Примасюк і Галина Ховрат показали невелику жартівливу сценку з життя сільських кумась. Кажуть, події, сатирично висміяні в цій інсценівці, реально трапились в Андріївці…

13:11 10.03.2024

концерт до міжнародного жіночого дня

7 березня у Нехворощанському будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня. Традиційно першим на сцену вийшов гурт барабанщиць «Ліра» ‒ вихованці Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких. Потім присутніх жінок привітав голова громади Віктор Дубович, який      висловив щирі побажання не тільки від себе особисто, а й від народного депутата Костянтина Касая, від депутатського корпусу нашої ТГ та виконавчого комітету. Зазначив, що якою б холодною не була зима, проте весна завжди перемагає; отак і це свято ‒ відкинувши колишні ідеологічні нашарування, воно є і буде провісником весни, символом материнства і вдячності Жінці за життя. На жаль, у нашому суворому сьогоденні на жіночі плечі ліг новий тягар: чекати своїх чоловіків з фронту, допомагати їм тут, в тилу, займатися волонтерством. Таким чином всі жінки вкладають свою частку в наближення Перемоги, і відтак кожна жінка заслуговує поваги, любові та вірності.

11:40 08.03.2024

попрощалися з героєм

Біль... Сльози... Розпач... Ненависть... Відчай... Саме така суміш емоцій сьогодні переважала у серцях тих, хто прийшов проститися зі старшим солдатом, стрільцем-зенітником третього зенітно-ракетного відділення зенітно-ракетного взводу військової частини А7104 Євгенієм Валерійовичем Ляхом, який загинув 23 лютого біля села Синьківка Куп’янського району Харківської області.

11:37 08.03.2024

благодійний концерт

Традиційно на початку календарної весни місцеві учасники художньої самодіяльності радують своїх шанувальників концертами. Цьогоріч першим запросив до себе глядачів Маячківський СБК.

12:40 03.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь