Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО В СЕЛІ МАЯЧКА

СВЯТО В СЕЛІ МАЯЧКА

Яскравим і веселим запам’ятається сьогоднішній день учасникам святкових заходів під назвою «Щаслива родина ‒ щаслива дитина», що пройшли у с. Маячка. Почалися вони благодійним концертом, влаштованим колективами художньої самодіяльності Маячківського СБК, Шедіївського та Андріївського СК. Кожен виступ глядачі нагороджували бурхливими оплесками, а наприкінці ведучі оголосили, що зібрано 4609 гривень, які передадуть на потреби захисників ЗСУ.

21:48 01.06.2024

Сьогодні – ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Сьогодні – ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дитина – дивовижна і неповторна краплинка чистої, живої, джерельної води, яку потрібно берегти, любити, і лише тоді вона перетвориться в повноводну річку, бездонне море, безмежний океан почуттів, емоцій та вражень. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю  Нехворощанської  громади і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому наше основне завдання – виховати наших дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі.

12:11 01.06.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Минулої неділі у Нехворощі на великому стадіоні відбулася гра з футболу на першість Новосанжарського відділення ГО «ВФСТ «Колос», в якій взяли участь місцева команда «Приорілля» та руденківська «Зоря». В результаті змагань господарі поля одержали переконливу перемогу, забивши гостям-суперникам 8 голів і не пропустивши жодного м’яча у свої ворота.

11:33 27.05.2024

Сьогодні – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ

Сьогодні – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ

Це щорічне свято, встановлене на честь українських вояків та воячок — борців за самостійну соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної московсько-української війни. Символізує в собі незборимість української нації.

13:52 23.05.2024

чекатимемо смачних кавунів

чекатимемо смачних кавунів

Щодня біля теплиці Нехворощанського комунгоспу активно «кипить» робота: триває постійний догляд за огудиною огірків, іде збір урожаю. Тим часом робітники благоустрою завершують встановлення паркану від центральної вулиці. А за теплицею оброблено ділянку землі, де вчора робітниці благоустрою на чолі з начальником Анатолієм Шийкою висадили насіння кавунів італійського середньораннього сорту «Кримсон Світ», який відзначається збільшеним вмістом цукру і не потребує частого поливу.

11:12 22.05.2024

цікаві заняття для малечі

цікаві заняття для малечі

У формі ігор та розваг, жвавого спілкування з малечею, щоб хлопчики й дівчатка почувалися розкутими – так на базі Дитячого простору, що діє у приміщенні Нехворощанського БДЮТ, проходили чергові заняття психологинь гуманітарного центру «Проліска-Полтава».

10:41 22.05.2024

результати співпраці зі шведськими партнерами

результати співпраці зі шведськими партнерами

В рамках підписаної угоди про співпрацю між Нехворощанською СТГ та шведським муніципалітетом Стаффансторп наша громада одержала набори із засобами для надання першої долікарської допомоги. Нещодавно керівники громади передали їх у навчальні заклади та команді місцевої пожежної охорони. Зокрема, у класі безпеки Нехворощанського ліцею медсестра Олена Бугайова провела з учнями урок ознайомлення з медзасобами, що входять у ці набори, пояснила їх призначення і важливість заходів, спрямованих на відновлення та збереження життя й здоров’я пацієнта в разі настання нещасних випадків. 

10:36 22.05.2024

світловідбивні жилети для робітників благоустрою

світловідбивні жилети для робітників благоустрою

Раніше ми розповідали, що для робітників благоустрою нашої громади виготовлено захисні світловідбивні жилети, необхідні для виконання робіт біля доріг чи за умов недостатнього освітлення, що дасть можливість убезпечитися від травмонебезпечних ситуацій. Жилети підібрані за розмірами, їх можна одягати зверху на будь-який одяг. Спеціальна фарба на смужках, що світяться, не боїться намокання під дощем та прямого сонячного проміння і перепаду температур. Крім того, жилети мають напис «Нехворощанська ТГ. Благоустрій».

12:49 20.05.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Минулої суботи у Нехворощі пройшла матчева зустріч з міні-футболу на розіграш кубка імені Володимира Скляра. На полі зі штучним покриттям зустрілися магдалинівська команда «Ветеран» та місцева «Ветеран Приорілля». Змагання видались цікавими, варто було бачити лиш той момент, коли Віктор Дубович головою забив м’яча у ворота суперників, а в міні-футболі це дуже рідкісний випадок! Отож в результаті господарі поля перемогли з рахунком 3:2.

15:22 19.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь