Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

візит до голови громади

візит до голови громади

У переддень професійного свята педагогів в кабінет Віктора Дубовича завітала президентка учнівського врядування Нехворощанського ліцею, учениця 10-Б класу Сніжана Харіна. Мета візиту ‒ безпосередньо познайомитися з головою громади, привітати його з Днем учителя (адже Віктор Олександрович за освітою педагог), домовитися про подальше спілкування для вирішення питань, що входять у коло повноважень учнівського врядування, і разом з тим обговорити питання стосовно переобладнання вантажного автомобіля під навчальний.

09:24 07.10.2024

Вдячні слова, вітання, нагороди…

Вдячні слова, вітання, нагороди…

І все це їм ‒ нехворощанським педагогам, сіячам доброго, мудрого, вічного. Тим, хто упродовж багатьох років практики дав путівку в життя багатьом юнакам та дівчатам. І хто робить перші кроки на педагогічній ниві. Їх усіх об’єднує відданість обраній професії, бажання підібрати «ключик» до кожного дитячого серця і зростити справжніх патріотів України. А в цю жовтневу пору їх об’єднує ще й професійне свято ‒ День працівників освіти.

21:05 05.10.2024

відділ освіти приймав вітання

відділ освіти приймав вітання

Колектив відділу освіти, молоді та спорту Нехворощанської громади дбає про зміцнення матеріально-технічної бази наших навчальних закладів, сприяє їх фінансовому забезпеченню, координує роботу щодо підвищення кваліфікації педагогів, здійснює їх соціальний захист і т.д. Цей список можна продовжувати, підтверджуючи необхідність і значимість цієї установи, яку недарма називають «штабом освітян». Його працівники в ці дні теж одержують вітання з нагоди професійного свята. Зокрема, вчора до них завітали голова громади Віктор Дубович і його заступниці Ольга Хоменко та Зоя Короленко, аби подякувати за підтримку важливої галузі, побажати, щоб все в роботі ладилось, а проблем щоб меншало.

11:34 05.10.2024

...і святковий торт!

...і святковий торт!

На початку святкування Дня працівників освіти, що проходило у фоє Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких, присутніх привітав директор закладу Василь Маслей. Побажав колегам і колежанкам упевнено іти до нових висот у своїй професії, примножувати здобутки і чути вдячні слова за свою працю кожного дня.

23:40 04.10.2024

привітали дитсадківців

привітали дитсадківців

Кінець вересня і початок жовтня для працівників дошкільних навчальних закладів ‒ особливий період, бо в цю пору вони відзначають аж два професійних свята: День дошкілля і День працівників освіти. Отож двічі приймають на свою адресу щирі вітання від вихованців та їх батьків. А сьогодні дитсадківці Нехворощанщини приймали поздоровлення від керівництва громади. І хоч в окремих випадках момент візиту припав на оголошення повітряної тривоги, і діти перебували в укриттях, це не зіпсувало позитивного настрою.

21:59 04.10.2024

свято у соколовобалківській школі

свято у соколовобалківській школі

Сьогоднішній ранок для учнів, педагогів та всіх працівників Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. розпочався з урочистостей та святкового заходу, підготовленого старшокласниками. На свято з нагоди Дня працівників освіти прибули керівники громади: голова Віктор Дубович та його заступниці Ольга Хоменко і Зоя Короленко, а також начальниця відділу освіти Ірина Шерстюк.

21:57 04.10.2024

триває ремонт доріг

триває ремонт доріг

Ще стоять теплі погожі дні, однак не забуваймо: зима вже на порозі! До настання холодів та негоди належить багато зробити, в тім числі подбати про дороги ‒ наскільки дозволяють фінансові й матеріально-технічні ресурси.

22:37 02.10.2024

триває реконструкція шкільної покрівлі

триває реконструкція шкільної покрівлі

На подвір’ї Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіків Левицьких нині особливе пожвавлення ‒ тут триває капітальний ремонт покрівлі головного корпусу, який, до речі, введено в експлуатацію 60 років тому. Але не тільки до цього «ювілею» приурочені будівельні роботи. Керівник закладу Василь Маслей пояснює: «Дах над цією будівлею давно потребував ремонту, ми постійно потерпали від того, що він протікав! Знали б ви, скільки на горищі було тазиків та ночов, у які під час дощу скапувала вода! Нарешті дочекалися того часу, коли буде новенька дахівка!».

16:56 01.10.2024

ярмаркували у соколовій балці

ярмаркували у соколовій балці

Особливе дійство розгорнулося сьогодні зранку на подвір’ї Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Тут вирував благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, ініціаторами якого були учні, їх батьки та працівники навчального закладу. Залюбки долучилися до цього дійства місцеві працівники виконкому, амбулаторії, Будинку культури і дитсадка «Берізка». Привезли свій товар і працівники Андріївського клубу та дитсадка «Дзвіночок»: не тільки смаколики, й обереги та сувеніри. Від себе приготували різноманітну здобу Любов Косик і Яна Колодочка, які випікають короваї на замовлення. Тетяна Бугорська принесла солодощі. Світлана Знайко ‒ мама нашого захисника Олексія Знайка, ‒ винесла на продаж власноруч виготовлені жіночі прикраси з бісеру. Навіть доєдналися нехворощани, чиї діти зараз відвідують дитсадок у Соколовій Балці, вони теж передали повні пакети солодощів.

17:11 30.09.2024

спортивна хроніка

спортивна хроніка

28 вересня на базі Нехворощанського ліцею та БДЮТ відбулася спартакіада на кращий спортивний старостат нашої громади. Цього разу нехворощани, соколовобалківці та маячківці вели між собою боротьбу одразу в п’яти видах спорту.

11:07 29.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь