A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

НОВА ТЕПЛОТРАСА, НОВИЙ ВОДОГІН

Нехворощанам уже відомо, що у половині маленького приміщення, де колись була кухня райлікарні, після ремонту «поселилася» адміністрація ЦПМСД, а в майбутньому там будуть два кабінети стоматолога. Днями там стався витік води на теплотрасі, тож довелося оперативно усувати прорив, аби поновити теплопостачання. У ході робіт виявилося, що поруч з теплотрасою, прокладеною ще з металевих труб, пролягає такий же металевий водогін, тому вирішили не ремонтувати старі труби, а цілком замінити їх – від котельні до будівлі. Майже три дні працювали там керівник комунгоспу Денис Каракуця, екскаваторник Руслан Раджабов, тракторист Сергій Шкиль, начальник господарської частини відділу освіти Степан Черевик з будівельниками Олександром Затолокою та Дмитром Пересічанським. Спочатку розчистили територію, де пролягає теплотраса, вирубали кущі, вивезли сміття, потім викопали траншею і з сучасних пластикових труб змонтували нові комунікації. Тепер в адмінбудівлі нехворощанського медзакладу будуть надійними і теплопостачання, і водозабезпечення. Залишається подякувати майстрам-будівельникам за швидко і якісно виконану роботу.

18:54 16.02.2024

вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Тридцять п’ять років тому сотні сімей, де підростали майбутні солдати, з полегшенням зітхнули, бо 15-го лютого 1989-го останній радянський воїн перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

13:58 15.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

Не дивлячись на засніжену пору, сьогодні нехворощанські футболісти вирішили провести футбольні змагання. Спочатку розчистили спортивний майданчик, потім на поле вийшли команди «Ветеран» і «Тоталбуд», у складі якої – працівники будівельної компанії, що зводить у Нехворощі житловий будинок для ВПО та приміщення дитсадка. Отож повболівати за своїх будівельників прийшла директорка дитсадка Анна Шевченко.

15:48 10.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

8 лютого в рамках проведення VI Гімназіади Полтавщини на базі Національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка пройшли змагання зі стрітболу серед юнаків та дівчат навчальних закладів Полтавського району. Участь у них взяли збірні команди юнаків та дівчат нашої громади – учнів Нехворощанського ліцею та Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст.

09:55 09.02.2024

Сьогодні відбулася сорок третя сесія сільської ради

На початку її роботи голова громади Віктор Дубович привітав іменинників, які святкували дні народження у міжсесійний період, і представив присутнім директорку Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Ларису Поглазову, запропонував їй постійно брати участь у сесійних засіданнях, у вирішенні освітянських проблем.

19:28 08.02.2024

Засідання двох депутатських комісій

Сьогодні в кабінеті голови громади Віктора Дубовича відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій – бюджетної та з питань освіти. З частини основних питань інформувала начальниця фінансового відділу Любов Номеровська. Зокрема, присутні заслухали внесення змін до бюджету громади, затвердили виконання бюджету в минулому році, а також затвердили звіт про використання коштів з резервного фонду.

16:28 06.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

2 лютого в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» на базі Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшли змагання зі стрітболу серед юнаків та дівчат навчальних закладів нашої громади. Маємо такі результати: хлопці – 16:5 на користь господарів спортивної зали, дівчата – 16:10 на користь спортсменок Нехворощанського ліцею.

15:22 05.02.2024

і кабінет захисту україни, і клас безпеки

У межах реалізації спільного всеукраїнського проєкту Міносвіти і ДСНС сьогодні у Нехворощанському ліцеї відбулось відкриття кабінету захисту України та класу безпеки, які облаштували педагоги навчального закладу за підтримки місцевої влади, батьків, допомагали й учні. Відтепер тут вони вивчатимуть пожежну та мінну безпеку, правила поведінки на вулиці, в побуті та під час сигналу «Повітряна тривога», а також правила цивільного захисту, опановуватимуть способи надання домедичної допомоги. На базі цих кімнат проводитимуться тематичні бесіди, проходитимуть виховні години, зустрічі з представниками служби ДСНС. Все це сприятиме усвідомленню важливості здорового способу життя та формування навичок самозахисту в умовах надзвичайних ситуацій.

19:43 02.02.2024

у соколовобалківській школі тепер є «Еко-лабораторія GreenSchool»

В останній день нинішнього січня учні та вчителі Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. зібралися на урочистості з нагоди відкриття «Еко-лабораторії GreenSchool», що з’явилася тут завдяки участі в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Здобувши перемогу й одержавши таким чином 500 тис. гривень, колективними зусиллями створили простір, покликаний зробити навчання дітей цікавішим і якіснішим, формувати в них природничі компетентності, створювати атмосферу розуміння природи і сучасних технологій, допомагати глибше пізнати нинішні проблеми довкілля, прогнозувати екологічні наслідки діяльності людини тощо.

16:28 01.02.2024

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні у кабінеті голови громади відбулося засідання виконкому сільської ради, яке вела секретарка виконавчого комітету Світлана Бугорська. У ході роботи присутні розглянули питання щодо організації громадських робіт у 2024 році та стосовно реєстрації змін до колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом Нехворощанського ліцею, а також щодо створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення. Затвердили графік прийому громадян керівництвом громади, план роботи фінансового відділу, його звіт за 2023 рік та виконання бюджету сільської ради у минулому році. Так само затвердили план роботи служби у справах дітей ВК і план основних заходів цивільного захисту на території СТГ, схвалили внесення змін до маршрутів руху шкільного автобуса по підвезенню дітей до Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких. Крім того, затвердили висновки опікунської ради та комісії з питань захисту прав дітей.

14:50 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь