A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

відвідини головою громади маячківського старостату

відвідини головою громади маячківського старостату

Днями адміністративний будинок у селі Маячка став об’єктом цікавості місцевої малечі, бо саме тут, де колись була обрядова зала, з’явилася новорічна фотозона. Біля неї проходила святкова зустріч дітлахів зі Святим Миколаєм. Залюбки сюди приходять відвідувачі й зараз, хоча тепер тут тимчасові робочі місця керівниці Будинку культури Світлани Герасименко та сільської бібліотеки Ірини Шелемби. У них зараз «гаряча пора», бо треба підготувати річні звіти і водночас написати сценарій новорічних свят. А під час візиту голови громади Віктора Дубовича, вони разом із його заступницею Іванною Полухіною говорили про те, як функціонують комунальні заклади в зимовий період на території Маячківського старостату.

10:33 14.12.2023

візит голови громади у соколовобалківський навчальний заклад

візит голови громади у соколовобалківський навчальний заклад

Соколовобалківський заклад ЗСО І-ІІІ ст. зустрів голову громади Віктора Дубовича та його заступницю Світлану Калініченко тишею: в цей час тривали уроки, і в коридорах були тільки техпрацівниці й чергові. Тож на пару хвилин довелося потурбувати третьокласників, аби поцікавитись, наскільки тепло зараз у їх навчальному класі. Градусник, що лежить на столі вчительки, показує +20. Отже, дітям комфортно сидіти за партами.

10:28 14.12.2023

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

8-10 грудня у Карлівськіому ліцеї №3 пройшов семінар-практикум та 46-ті обласні змагання з технічно-спортивного туризму і спортивного орієнтування в закритих приміщеннях. Показати свої здібності з’їхалися 60 учасників, що представляли 17 команд. Серед них була й команда Нехворощанської громади у складі Олександра Савченка, Марини Рубан-Шерстюк та Ілони Бабенко (всі з Нехворощанського ліцею), а також Ростислава Яловеги (Соколовобалківський ЗЗСО І-ІІІ ст.).

10:56 11.12.2023

підписали договір про співпрацю

підписали договір про співпрацю

Вчорашній ранок для голови громади Віктора Дубовича та його заступниці Ольги Хоменко почався з приємного: у кабінет Віктора Олександровича завітали директор сільського комунгоспу Денис Каракуця і пасічник Юрій Махник. Мета їхнього візиту – підписання угоди про співпрацю.

11:35 08.12.2023

СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Сьогодні свято тих, хто бере на себе частину відповідальності за добробут, розвиток, майбутнє своєї громади – професійне свято працівників органів місцевого самоврядування. Зранку їх вітали представники трудових колективів комунальних закладів, а самодіяльні артисти приготували концерт, який зібрав глядачів у Нехворощанському будинку культури.

21:43 07.12.2023

РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника та покровителя військових, сиріт, бідних і тих, хто найбільше потребує любові й турботи. Але насамперед – захисника малечі, до якої дідусь Миколай особливо прихильний, бо завжди обдаровує подарунками і дає напутні слова, іноді доброзичливо сварить за непослух…

14:50 06.12.2023

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК В ЛІЦЕЇ

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК В ЛІЦЕЇ

Сьогодні з самісінького ранку фоє Нехворощанського ліцею наповнилося особливим гамором: тут розгорнувся благодійний ярмарок, мета якого – зібрати кошти на допомогу воїнам-захисникам. І діти, і їх батьки добре готувалися до цієї акції, тож на столах всього було вдосталь: і обереги, і сувеніри, і листівки, малюнки, «голуби миру»… А смаколиків – очі розбігаються! Тістечка, рогалики, тортики, пиріжки з солодкою начинкою, печиво, полите шоколадом або притрушене цукром… Навіть пиріг, прикрашений квітами, покраяний на шматочки. А щоб усе це смакувалося до ладу, є в продажу і соки та компоти.

13:39 06.12.2023

благодійний концерт у маячці

благодійний концерт у маячці

Наближається свято мужніх, стійких, героїчних, патріотичних, незламних, які в ці хвилини боронять Батьківщину від знавіснілого ворога. Навіть складно уявити, якою була б сьогодні наша держава, аби не вони – Збройні Сили України! На їх честь у Маячківському СБК сьогодні відбувся благодійний концерт «За Україну, за її волю!», підготовлений учасниками художньої самодіяльності. Зі сцени радували глядачів своєю творчістю гурти «Маків цвіт» і «Калина», співаки Іванна Полухіна і Людмила Лебедин, юна солістка Мілана Івашкевичус, дует «Ніжність», дитячий танцювальний гурт «Волошки» (хореограф Олександра Шевчук). Учасниця художньої самодіяльності Світлана Тарасенко подарувала присутнім свого тематичного вірша.

20:20 02.12.2023

ПОДАРУНКИ ДЛЯ КОЛЕКТИВУ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

ПОДАРУНКИ ДЛЯ КОЛЕКТИВУ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Перший день зими для колективу комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» став святковим: до нього з подарунками завітали представники Благодійної організації «Благодійний Фонд «Право на захист». Привезли вони електрообігрівачі, кондиціонер і навіть портативну зарядну станцію Bluetti, які встановили в адміністративному будинку. «Тепер у нас є свій маленький пункт незламності, – коментували працівниці закладу. – На випадок блекауту працюватимуть наші ноутбуки, можна буде заряджати телефони чи перукарці під’єднати машинку для стрижки».

16:37 01.12.2023

АВТО ДЛЯ НАШИХ АМБУЛАТОРІЙ

АВТО ДЛЯ НАШИХ АМБУЛАТОРІЙ

Днями Полтавська обласна рада безоплатно передала нашій комунальній установі «Центр надання первинної медико-санітарної допомоги» автомобіль УАЗ-3962, який буде використовуватись Соколовобалківською та Маячківською амбулаторіями для обслуговування населення.

09:06 29.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь