A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні відбулася сорок третя сесія сільської ради

Сьогодні відбулася сорок третя сесія сільської ради

На початку її роботи голова громади Віктор Дубович привітав іменинників, які святкували дні народження у міжсесійний період, і представив присутнім директорку Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. Ларису Поглазову, запропонував їй постійно брати участь у сесійних засіданнях, у вирішенні освітянських проблем.

19:28 08.02.2024

Засідання двох депутатських комісій

Засідання двох депутатських комісій

Сьогодні в кабінеті голови громади Віктора Дубовича відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій – бюджетної та з питань освіти. З частини основних питань інформувала начальниця фінансового відділу Любов Номеровська. Зокрема, присутні заслухали внесення змін до бюджету громади, затвердили виконання бюджету в минулому році, а також затвердили звіт про використання коштів з резервного фонду.

16:28 06.02.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

2 лютого в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» на базі Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. пройшли змагання зі стрітболу серед юнаків та дівчат навчальних закладів нашої громади. Маємо такі результати: хлопці – 16:5 на користь господарів спортивної зали, дівчата – 16:10 на користь спортсменок Нехворощанського ліцею.

15:22 05.02.2024

і кабінет захисту україни, і клас безпеки

і кабінет захисту україни, і клас безпеки

У межах реалізації спільного всеукраїнського проєкту Міносвіти і ДСНС сьогодні у Нехворощанському ліцеї відбулось відкриття кабінету захисту України та класу безпеки, які облаштували педагоги навчального закладу за підтримки місцевої влади, батьків, допомагали й учні. Відтепер тут вони вивчатимуть пожежну та мінну безпеку, правила поведінки на вулиці, в побуті та під час сигналу «Повітряна тривога», а також правила цивільного захисту, опановуватимуть способи надання домедичної допомоги. На базі цих кімнат проводитимуться тематичні бесіди, проходитимуть виховні години, зустрічі з представниками служби ДСНС. Все це сприятиме усвідомленню важливості здорового способу життя та формування навичок самозахисту в умовах надзвичайних ситуацій.

19:43 02.02.2024

у соколовобалківській школі тепер є «Еко-лабораторія GreenSchool»

у соколовобалківській школі тепер є «Еко-лабораторія GreenSchool»

В останній день нинішнього січня учні та вчителі Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. зібралися на урочистості з нагоди відкриття «Еко-лабораторії GreenSchool», що з’явилася тут завдяки участі в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Здобувши перемогу й одержавши таким чином 500 тис. гривень, колективними зусиллями створили простір, покликаний зробити навчання дітей цікавішим і якіснішим, формувати в них природничі компетентності, створювати атмосферу розуміння природи і сучасних технологій, допомагати глибше пізнати нинішні проблеми довкілля, прогнозувати екологічні наслідки діяльності людини тощо.

16:28 01.02.2024

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні у кабінеті голови громади відбулося засідання виконкому сільської ради, яке вела секретарка виконавчого комітету Світлана Бугорська. У ході роботи присутні розглянули питання щодо організації громадських робіт у 2024 році та стосовно реєстрації змін до колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом Нехворощанського ліцею, а також щодо створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення. Затвердили графік прийому громадян керівництвом громади, план роботи фінансового відділу, його звіт за 2023 рік та виконання бюджету сільської ради у минулому році. Так само затвердили план роботи служби у справах дітей ВК і план основних заходів цивільного захисту на території СТГ, схвалили внесення змін до маршрутів руху шкільного автобуса по підвезенню дітей до Маячківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. акад. Левицьких. Крім того, затвердили висновки опікунської ради та комісії з питань захисту прав дітей.

14:50 25.01.2024

СПОРТИВНА ХРОНІКА

СПОРТИВНА ХРОНІКА

24 січня в рамках проведення Всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч» відбулася матчева зустріч волейбольних команд юнаків та дівчат із Соколовобалківського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Нехворощанського ліцею. Змагання проходили на базі Соколовобалківського закладу, тож його директорка Лариса Поглазова привітала спортсменів та їх тренерів перед початком баталій, побажала успішної гри. А вона видалась цікавою і напруженою, бо кожна команда прагнула до перемоги. Цього разу фортуна посміхнулася нехворощанам: команда юнаків виграла в господарів спортивної зали з рахунком 4:1, а команда дівчат – з рахунком 3:0.

14:49 25.01.2024

перемагаємо разом!

перемагаємо разом!

Раніше ми розповідали, що проєкт «Релакс-парк Sokolianka», який підготувала заступниця голови громади Світлана Калініченко, торік здобув перемогу в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Цей проєкт передбачав, що за кошти обласного бюджету буде створено й облаштовано паркову зону на території села Соколова Балка.  Восени вже заклали парк з декоративних дерев, тепер у рамках цього проєкту в громаду прибули ось такі красиво оформлені сучасні контейнери для роздільного збору відходів.

14:47 25.01.2024

Подарунок від зарубіжних партнерів

Подарунок від зарубіжних партнерів

Перебуваючи торік у відрядженні у шведському місті Мальме, голова СТГ Віктор Дубович та його заступниця Ольга Хоменко в числі делегації з України відвідали тамтешній параспортивний клуб FIFH Malmö Paraspoprt, де познайомилися з його лідером  Пітером Нільссоном. І ось днями від нього надійшов подарунок – набір спортивних футболок німецької фірми Adidas. Сьогодні Віктор Олександрович особисто передав їх у наші школи.

16:30 15.01.2024

«КОЛЯД, КОЛЯД, КОЛЯДУЮ – ПЕРЕМОГУ НАШУ ЧУЮ!»

«КОЛЯД, КОЛЯД, КОЛЯДУЮ – ПЕРЕМОГУ НАШУ ЧУЮ!»

З давніх-давен з-поміж нашого народу повелося відзначати в цю пору Маланки та Щедрий вечір. Молодь влаштовувала театралізовані дійства: гурти у яскравому вбранні ходили від двору до двору, вітаючи господарів з Новоріччям та бажаючи добра, достатку і гарних врожаїв. За це їх пригощали солодощами, варениками, пирогами, кутею. Прихід таких гостей вважався гарною ознакою, і чим більше їх завітає – тим щедрішим буде Новий рік. Тож до кого не завітали щедрівники-колядники, ті могли навіть образитися й відчути певну тривогу: чому ж це до нашого двору не зайшли?

13:30 13.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь