Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

привітали молодих батьків

привітали молодих батьків

Українці колись казали: коли народжується дитина ‒ на небі спалахує зірка. А відповідно до звичаєвого права, сім’я набувала чинності тільки тоді, коли в ній з’являлися діти. Родина без дітей вважалася неповноцінною, а бездітність ‒ нещастям.

12:30 09.08.2024

відбулася чергова сесія сільської ради

відбулася чергова сесія сільської ради

Вів її голова ТГ Віктор Дубович. Традиційно на початку він привітав депутатів-іменинників, які святкували дні народження у міжсесійний період, та зачитав порядок денний. Першими питаннями в ньому були бюджетні, з яких інформувала спеціалістка з бухгалтерського обліку фінансового відділу Віта Петриченко.

20:11 08.08.2024

подарунки для малозабезпечених сімей з дітьми

подарунки для малозабезпечених сімей з дітьми

Сьогодні до Нехворощанської амбулаторії завітали гості: голова Новосанжарської громадської організації «Сильні жінки за Україну» Вікторія Делія привезла суміші дитячого харчування, вітаміни, памперси та інші набори для немовлят, які у присутності керівників нашої громади передала в кабінет педіатрині Наталії Козки. Призначені вони для малозабезпечених сімей з дітьми.

20:09 08.08.2024

спільне засідання депутатських комісій

спільне засідання депутатських комісій

Сьогодні в кабінеті голови громади Віктора Дубовича відбулося спільне засідання двох постійних депутатських комісій – бюджетної та з питань освіти. З частини основних питань інформувала спеціалістка з бухгалтерського обліку фінансового відділу Віта Петриченко.

16:03 06.08.2024

мед від юрія махника

мед від юрія махника

Чергову партію свіжого меду привіз і передав нашій громаді пасічник Юрій Махник в рамках соціального проєкту ТОВ АФ "Добробут" агропромхолдинг "Астарта-Київ", яке господарює на полях нашої громади і допомагає розвивати її. Нагадаємо, що одним з таких був проєкт «Курс на Незалежність», який організували «Астарта-Київ» спільно з Урядом Німеччини ‒ Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та Благодійним фондом «Повір у себе». В його другій хвилі взяв участь пасічник Ю.Махник, здобувши перемогу і таким чином одержавши кошти на придбання обладнання та вуликів для розширення пасіки, а також на створення трьох додаткових робочих місць.

15:59 06.08.2024

...і засяяв дитячий майданчик свіжими фарбами

...і засяяв дитячий майданчик свіжими фарбами

Дружною толокою вийшли мешканці багатоквартирного будинку, що у Нехворощі по вулиці Центральній, 109-а, на впорядкування дитячого майданчика. Спочатку вкотре в цьому сезоні викосили траву, а також вирубали кущі вишняку, слив та бузку, прибрали сміття. А через день за свої кошти придбали фарбу й оновили паркан. Далі планують пофарбувати ігрові елементи.

15:56 06.08.2024

впорядкували джерело

впорядкували джерело

Силами небайдужих жителів Шедієвого розчищено ще одне джерело, що біля кутка Новоселівка (у нашому селі є ще одне джерело ‒ на кутку Хамаківка, його ми теж нещодавно впорядкували).

15:55 06.08.2024

тренінг з гендерної рівності

тренінг з гендерної рівності

Сьогодні обласна громадська організація «Сила любові» провела у Нехворощі тренінг «Гендер і стать. Дискримінація та стереотипи». У конференц-залі зібралися представниці сільської ради, Центру надання соціальних послуг, закладів культури, бібліотек нашої громади. Тренерка Ганна Люлька ознайомила присутніх з поняттями гендеру і статі, говорила про гендерні стереотипи, адже мета заходу ‒ розвиток навичок протидії гендерної дискримінації та підвищення обізнаності про гендерну рівність.

20:49 25.07.2024

ЩЕ ОДНА ОБНОВКА У НАШІЙ ГРОМАДІ

ЩЕ ОДНА ОБНОВКА У НАШІЙ ГРОМАДІ

Напередодні свого професійного свята медики нашої громади одержали чудовий і дещо несподіваний подарунок ‒ спецавтомобіль «Mercedes‒Benz Sprinter 906 OK», який в документах також значиться як «Карета швидкої допомоги». У Нехворощу приїхали вручити його новим господарям заступник голови Полтавської обласної ради Олексій Чепурко і депутат облради Андрій Удовиченко (фракція ПП «Рідне місто»).

22:15 23.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь