Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ !

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ !

На виконання вимог нормативно-правових актів та з метою інформування населення, пасічників, власників суміжних сільськогосподарських угідь та об’єктів,

08:22 06.05.2020

ПРИЄМНА НОВИНА

ПРИЄМНА НОВИНА

Сьогодні книгозбірні поступово перестають бути сховищем книг, перетворюючись на місця, де люди зустрічаються і спілкуються, де відбувається діалог між поколіннями, де можна обговорити будь-яку проблему з друзями і, звичайно, взяти цікаву книжку. Немало вже зроблено для бібліотек нашої громади: проводяться косметичні ремонти у приміщеннях, закуповується оргтехніка, виділяються кошти на передплату періодики, бібліотехніку та канцтовари. Фонди наповнюються літературою завдяки програмі Українського інституту книги, подарункам читачів та благодійників. Бібліотекарі співпрацюють з благодійними фондами, організаціями та волонтерами, агроформуваннями.

13:20 27.04.2020

Нехвороща продовжує оновлюватися і молодіти.

Нехвороща продовжує оновлюватися і молодіти.

Чепуриться, розквітає Нехвороща весняної пори. Цьому сприяє не тільки природа, бо стараються і працівники бригади з благоустрою. Нещодавно вони з працівницями громадських робіт висадили кущі троянд уздовж алеї до пам’ятника Слави.

08:57 18.04.2020

14 квітня відбулася двадцять дев’ята сесія сьомого скликання Нехворощанської ОТГ

14 квітня відбулася двадцять дев’ята сесія сьомого скликання Нехворощанської ОТГ

14 квітня відбулася двадцять дев’ята сесія сьомого скликання Нехворощанської ОТГ, на яку прибули 18 депутатів. Сесія розглянула більше сотні питань. Їх попередньо опрацювали профільні комісії. Зокрема, депутати погодили виділення Новосанжарській ЦРЛ 35 тис. грн. на покращання роботи в умовах карантину, і ще 52 тис. грн. – на доплату медсестрам, які чергують у період карантину.

08:47 18.04.2020

Сесія 14.04.2020

Сесія 14.04.2020

Переглянути оприлюднені документи

14:32 15.04.2020

Початок роботи КПП на межі з Дніпропетровської областю

Початок роботи КПП на межі з Дніпропетровської областю

Сьогодні в Нехворощі перед мостом через Оріль почав діяти контрольно-пропускний пост (КПП), де запроваджено цілодобове чергування працівників районного відділення Національної поліції, районного сектору ГУ ДСНС та медиків, які у разі необхідності здійснюватимуть превентивні заходи, дезінфекцію транспортних засобів, термометрію водіїв та пасажирів. Пост влаштовано за рішенням виконкому Нехворощанської сільської ради на виконання пункту 11 постанови Кабінету міністрів України від 11 березня 2020 року №201 «Про запобігання поширення на території України коронавірусної інфекції COVID-19».

15:11 06.04.2020

18 грудня відбулася чергова сесія Нехворощанської ОТГ

18 грудня відбулася чергова сесія Нехворощанської ОТГ

18 грудня відбулася чергова сесія Нехворощанської ОТГ. За наполяганням депутатів захід проходив у Будинку культури, тож прийшли місцеві активісти, небайдужі громадяни, члени кількох трудових колективів. Тривало зібрання загалом майже сім годин і ділилося на дві частини: спочатку надали слово усім охочим, хто бажав виступити перед присутніми, а потім перейшли до пленарної роботи, де на порядку денному до розгляду було більше 120 питань.

18:23 19.12.2019

Інформація центру зайнятості

Інформація центру зайнятості

Так сталось, що ви втратили роботу. При чому не заплановано, коли звільняєшся, і не маєш іншого варіанту працевлаштування. Це завжди стрес і розпач, що не дозволяють реально оцінити свої можливості. А вихід є !

09:14 12.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь