A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗУСТРІЧ З КОЛЕГАМИ

Дата: 21.01.2021 20:32
Кількість переглядів: 220

Фото без описуСьогодні у Нехворощу завітали депутат Полтавської обласної ради Ірина Вікторівна СТЕПАНЕНКО, депутат Полтавської районної ради Сергій Миколайович МОРОЗОВ та голова Новоселівської територіальної громади Полтавського району Євген Юрійович БОВА. Вони зустрілися з головою нашої ТГ Віктором ДУБОВИЧЕМ і його заступницями Зоєю КОРОЛЕНКО та Ольгою ХОМЕНКО.

 

Мета візиту полтавських гостей – ближче познайомитися з нашою громадою, обмінятися досвідом, а Ірина Степаненко вивчала ті проблеми, над вирішенням яких працює керівництво нашої громади. У першу чергу їх цікавив хід реконструкції приміщення для медичного закладу, потреба в реконструкції харчоблоку загальноосвітньої школи та будівництво нового приміщення дитсадка.

 

Обговоривши ці питання у кабінеті голови ТГ, гості оглянули хід ремонтних робіт у медзакладі, відвідали амбулаторію ЗПСМ та поспілкувалися з її завідувачкою Ольгою ШЕВЧЕНКО. Потім рушили до школи та разом з її директоркою, депутатом ТГ Тетяною ГРИЦАЙ оглянули їдальню, харчоблок і газову котельню. Після того зайшли до приміщення дитсадка і зустрілися з його директоркою Людмилою ГАНЗІЙ. Гості зійшлися на думці, що приміщення для щоденного перебування найменших нехворощан важко назвати задовільним і не варто вкладати кошти в його реконструкцію, оскільки воно пристосоване під дитсадок, з малими кімнатами, і вже відслужило свій термін експлуатації. Та чи буде з боку держави обіцяне фінансування будівництва нового дитсадка – питання зостається відкритим. Ірина Вікторівна як депутат облради обіцяла сприяти, аби воно вирішилося позитивно. «У нашій області не так і багато дитсадків, які перебувають в такому стані й вимагають негайного реагування, – констатувала вона. – Тому будемо шукати можливості вам допомогти».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь