A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Обговорення Генерального плану с. Нехвороща

Дата: 26.11.2018 08:32
Кількість переглядів: 435

23 листопада в комунальному закладі «Нехворощанський будинок дитячої та юнацької творчості» Нехворощанської сільської ради пройшли громадські обговорення (слухання) містобудівної документації – «Генеральний план с. Нехвороща Новосанжарського району Полтавської області»

Презентацію проекту «Генеральний план с. Нехвороща Новосанжарського району Полтавської області» провела представник розробника «Полтава-Екосервіс» Лариса Бородич. Вона розповіла про основні показники генерального плану, цілі та задачі територіального планування , загальну концепцію соціального і територіального розвитку, планувальні обмеження забудови та використання земельних ділянок села Нехвороща.

Після цього відбулося обговорення, в результаті яких було схвалено представлені матеріали проекту «Генеральний план с. Нехвороща Новосанжарського району Полтавської області», як такі, що відповідають законодавчим та нормативно-правовим актам, державним будівельним нормам, стандартам і правилам, та задовільняють сучасні потреби громади.

Тепер Генплан буде подано на розгляд містобудівної ради Управління містобудування та архітектури Полтавської обласної державної адміністрації



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь