A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Річний звіт депутата сільської ради Юрченко Л.І.

Дата: 04.03.2019 12:05
Кількість переглядів: 3073

ЗВІТ депутата Нехворощанської сільської ради  VII скликання  Юрченко  Лідії  Іванівни про депутатську діяльність у 2018 році

Обрана депутатом Нехворощанської сільської ради  від «Аграрної партії», виборчий округ № 19..
Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.
Вхожу до складу постійної комісії  з гуманітарних питань . Протягом 2018 року проведено 3  засідання комісії,  розглянуто  12 питань.З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.
Протягом звітного періоду постійно відвідувала (за виключенням хвороби та відрядження на курси) сесії  сільської ради та засідання постійної комісії. Брала участь в обговоренні  нагальних питань. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.
Як  керівник і депутат сільської ради я всебічно сприяю розвитку соціальної  сфери на селі, зокрема школи і садочка. Утримуємо в належному стані територію, будівлі та спортивний майданчик. Доглядаємо за похованнями років війни,щорічно організовуємо заходи з нагоди святкування Дня Перемоги, Дня матері та родини.
Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2018 році до мене зверталися з усними зверненнями з питань надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення земельних питань. У міру моїх можливостей  намагалася надати допомогу або пояснення з даного питання.
У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю,що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  вестиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподівась, що очікуваня політичні і економічні  зміни у державі приведуть до  покращення життя у  Нехворощанській об’єднаній територіальній громаді. 

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь