A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Річний звіт депутата сільської ради Шашкової Л.І.

Дата: 31.05.2019 21:11
Кількість переглядів: 563

 Звіт
 про виконання депутатських повноважень
депутата Нехворощанської сільської ради
Шашкової Л.І.

 


       Згідно плану роботи Нехворощанської сільської  ради та у відповідності до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» подаю звіт депутата. Я ,депутат    виборчого округу, що включає в себе вулиці Молодіжна та Перемоги. Входжу до складу  комісії з питань  соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін Нехворощанської  ОТГ – секретар комісії.   З моменту набуття депутатських повноважень працювала над виконанням своїх депутатських обов’язків, За 2018 рік ,як депутат,  не пропустила жодного засідання як комісії так і сесій.. .  Беру активну участь у  всіх масових заходах   
На сесіях вирішувались питання розвитку сіл ОТГ як соціально – економічного так і культурного розвитку сіл, розвиток шкільних і дошкільних закладів, охорони пам яток культури. 
    Згідно програми соціально – економічного розвитку на 2019 – 21 рр заплановано :
•    кап.ремонт дитсадка « Берізка»
•    ген.план населених пунктів Соколовобалківського ст.округу
•    придбання пожежного автомобіля та спорядження на ОТГ у 2019 році
•    Ремонт фасаду Соколовобалківської школи 
•    Придбання сміттєвоза і баків. 
•    На попередній сесії вирішили придбати 2 трактори МТЗ , прицепи до них, снігоотвали і косарки, які будуть обслуговувати 1 – Шедієво ,Лівенське, Маячка, 2 – Нехвороща, Соколовобалківський старостат.
•     Прийнята Програма спорт . тепер діти мають  можливість розвиватися. Футбольна команда має можливість добиратися на змагання автобусом ОТГ. В цьому році      об єднана команда з футболу  « Сокоріль» виборола кубок району. 
•    Не залишали осторонь і медицину, надавалась медична субвенція на район, розглядались листи – звернення від амбулаторії, ( паливно мастильні матеріали, кушетки,)  дитячих садочків, (гардини,  іграшки, спорт інвентарь) школи, ( меблі нова укр. школа, вікна за рахунок соц. угоди з ПГНК) БК, ( вікна) СК . також при закладанні бюджету було враховано ремонтні роботи по відновленню медпункту в селі Андріївка, за який ми неодноразово говорили, звертались жителі села. Але з мед. реформою ремонт приміщення можливо проведеться а відкриття ...
Вирішувались питання надання матеріальної допомоги, комісією встоновлено -  2 тис – онкохворим, 1 тис по хворобі і 500 грн на потреби. З мого виборчого округу отримали допомоги згідно заяв Полова О.І. Свистун С.М. Хамула В. написані заяви Коркушко.О. Полова О., як до отг так і до райради.
     Багато за цей час було зроблено. Проведено освітлення по вулиці Перемоги, зроблено капітальний ремонт памятника загиблим воїнам в парку Перемоги с. Андріївки. ( 200 тис.), встановлено дитячий майданчик. Центр села трішки набув естетичного вигляду, установлено новий паркан біля клубу.І не тільки центр села: постійно підтримуємо  порядок в парку,  на кладовищі ( установлено столи), територія  постійно викошується. На наступній сесії прохатимемо кошти на встановлення паркану на кладовищі. Проводяться дні довкілля, на яких запрошуємо громаду, але нажаль не всі приймають участь, живуть по принципу, « Моя хата скраю».  
Велика вдячність в.о.старости Калініченко С.М. яка завжди підтримує, відгукується на кожне моє звернення. Велика вдячність  робітникам  по благоустрою Мануйленко О. та Гайка В. які теж ніколи не відмовляли , завжди приходили на допомогу в облаштування села. 
За ініціативи  депутатів зроблено тверде покриття по вулиці Червоноармійській ( 200 тис).  Раз в місяць по округу вивозиться сміття з господарств виборців. Зима в цьому році побалувала снігом,  своєчасно очищалися   вулиці  від снігу з самого ранку інколи і вночі. Спасибі за це Булизі Васі, який постійно прогортав вулиці. 
У силу своїх можливостей намагаюся вирішувати проблеми жителів округу.   Зі своїми питаннями в  телефонному режимі, в усній формі, письмово про надання матеріальної  допомоги люди  до мене звертаються . Однак, дивлячись уперед, бачу, що ще більше потрібно зробити. У людей з’явилися нові проблеми, і моє завдання – їм допомогти. . . Найголовнішою  проблемою, яка потребує  вирішення, є дороги. Потребує ремонту дорога по вулиці Центральній. Своїми силами ми трішки засипали ями по Андріївці, особливо великі калюжі в центрі біля клубу. Допомогли в підвезенні фрезировки Корнієнко А., Севериненко , надав допомогу в підвезенні Кива В. Але ця проблема залишилася, тому що дорога належить Полтаваавтодору.  В програмі соц. економічного розвитку  Нехворощанської ОТГ на 2019-21 рр. заплановано ремонт вул. Центральної в с. Андріївка, за умови співфінансування . Тому, що  вирішення всіх  питань сприятиме підвищенню рівня життя людей нашої  громади.
Відновив роботу  Андріївський СК. Багато роботи зроблено: придбано тенісний і більярдний столи, музичну апаратуру. Молодь є частими гостями закладу, і не тільки молодь, а й дорослі з задоволенням приїздять і грають у шахи, більярд, теніс. Облаштовано залу клубу. На свято Андрія відкрито кімнату – музей народознавства, яка з радістю приймає відвідувачів. Проводяться святкові концерти, театралізовані дійства як у стінах клубу так і виїзні. Проведено електричне опалення. Облаштовується територія навколо клубу. 
Хочу сказати ,що у 2018 році виконано доходів на ОТГ 40 млн.33 тис 126 грн на 2019 рік заплановано 47 млн.216 тис. грн
    Мені не байдужі   проблеми жителів мого округу, звертайтеся усно з заявами, намагатимемося разом вирішувати, тому,що тільки разом ми можемо чогось добитися, а не поодиночку, отоді і буде порядок у селі, в громаді і в усій Україні.  Але нажаль, не все залежить від мене, від вас.  Але я  і надалі  намагатимусь докладати чимало зусиль для вирішення проблем  на моєму окрузі і сподіваюся на подальшу співпрацю  з громадою . Дякую за підтримку.
І таке невеличке оголошення, завтра о 13 годині в Нехворощі відбудеться зустріч з Вітко по питанню закриття терапевтичного відділення в с. Нехвороща.
А на дитячому майданчику о 16 годині розважальна програма для дітей. Після програми гра у волейбол. Бажаючих запрошуємо взяти участь.
 В кого будуть які запитання, задавайте, по можливості відповім.


Протокол №1
зборів виборчого округу
від 31.05 2019 року


присутні : в.о. старости Калініченко С.М.
депутат Нехворощанської ОТГ Шашкова Л.І.
12 воборців


Порядок денний
Звіт  про виконання депутатських повноважень  депутата Нехворощанської сільської ради  Шашкової Л.І.


Слухали
 Шашкову Л.І. яка розпочала збори, ознайомила з порядком денним і розповіла про роботу депутатського корпусу та прозвітувала про свою роботу за 2018  рік. ( звіт докладається)
Виступили 
Кикоть В. сказала, що ми задоволені роботою, все на окрузі робиться, проведено освітлення, мусор вивозиться
Коркушку О. поцікавився, а де ОТГ бере кошти на все.
Калініченко С.М. взяла слово і відповіла, що це кошти – надходження від оренди землі, земельні податки , рентна плата яка складає 3%від видубутку нафти і газу, акцизний збір, податок з доходів фізичних та юридичних осіб.
Під кінець зборів прибув Горобець А.І. який зразу сходу почав висказувати незадоволення по поводу передачі води в оренду на кооператив «Андріївське джерело» , чому на 5 років, а не на 49.
Йому відповіли, що були збори громади яка приймала рішення  і було  рішення сесії.
Вели розмову про упорядкування сільського кладовища, випилювання дерев на ньому. 
Людмила Іванівна закликала всіх долучатися до впорядкування села, а не 10 чоловік, як завжди, бо це наше село.
В основному збори пройшли спокійно. 
Депутат Шашкова  Л.І подякувала всім за співпрацю і підтримку.


                                                       Голова зборів Мануйленко Г.Ф.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь