A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Важлива інформація для роботодавців

Дата: 06.08.2019 15:18
Кількість переглядів: 652

Фінансова   допомога , якщо ви працевлаштуєте  учасника АТО

 

Рішенням Полтавської обласної ради № 1103 від 19.07.2019 р. внесено зміни до Програми зайнятості населення Полтавської області на 2018 – 2020 роки  та затверджено  Порядок надання безповоротної фінансової допомоги суб′єктам господарювання для працевлаштування учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об′єднаних сил, членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих внаслідок поранення, контузії або каліцтва) учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил  та Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на фінансову підтримку заходів підвищення рівня зайнятості учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил, членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих внаслідок поранення, контузії або каліцтва) учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил».

             Безповоротна фінансова допомога означає оплату витрат роботодавця на закупівлю обладнання та матеріалів для організації діяльності, модернізації виробництва за умови працевлаштування учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об′єднаних сил.

Право на безповоротну фінансову допомогу має субєкт господарювання, який працевлаштовує строком не менше ніж на два роки за направленням центру зайнятості учасників бойових дій.

          З метою отримання фінансової допомоги уповноваженому представнику суб′єкта господарювання необхідно звернутися до Новосанжарської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості, з відповідною заявою та документами, які підтверджують:

- державну реєстрацію (витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань);

- відсутність заборгованості перед бюджетом (довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів);

- відсутність провадження у справі про банкрутство (скорочена інформаційна довідка з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство).

Одночасно з пакетом документів суб’єкт господарювання надає обґрунтування щодо необхідності закупівлі обладнання та матеріалів і впливу зазначених дій на забезпечення гарантій зайнятості працевлаштованих учасників бойових дій та/або членів їх сімей строком не менше ніж на два роки.

 Фінансова допомога надається одноразово шляхом оплати одержувачем бюджетних коштів, визначеним Порядком використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на фінансову підтримку заходів підвищення рівня зайнятості учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об′єднаних сил, членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих внаслідок поранення, контузії або каліцтва) учасників бойових дій, які брали участь в АТО, операції об’єднаних сил (далі – одержувач бюджетних коштів), суми витрат на закупівлю обладнання та матеріалів для організації діяльності, модернізації виробництва відповідно до наданого обґрунтування.

Розмір фінансової допомоги становить не більше 40 тисяч гривень за працевлаштування однієї особи з числа учасників бойових дій. В разі працевлаштування декількох учасників бойових дій загальна сума фінансової допомоги є пропорційною кількості працевлаштованих учасників бойових дій.

 

Додаткову інформацію про порядок та умови отримання  безповоротної фінансової допомоги ви можете отримати, звернувшись до Новосанжарської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою: смт.Нові Санжари, вул.Пролетарська, 2в або за телефоном: 3-15-46.

 

          Більше корисної та цікавої  інформації ви дізнаєтесь  на сайті

                                                  http://pol.dcz.gov.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь