Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 01.04.2020 09:52
Кількість переглядів: 275

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа

державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

  1. Повна назва документа державного планування:

«Генеральний план села Бурти на території Нехворощанської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області».

У звіті стратегічної екологічної оцінка проведена оцінка впливу проєкту генерального плану  на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Нехворощанська сільська  рада.
  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а). дата подання повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення звіту СЕО на офіційному веб-сайті Нехворощанської сільської ради   http://nehvorosha.gromada.org.ua/ - 1 квітня 2020 року.

Публікація заяви у Новосанжарській районній газеті «Світлиця» від  24 квітня 2020 року.

б). способи участі громадськості:

–  надання письмових зауважень і пропозицій на адресу:   Полтавська обл., Новосанжарський р-н, с. Нехвороща, вул. Миру, буд. 3,

E-Mail адреса:   sr-nehvoroscha@ukr.net

в). дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань – 28 квітня 2020 року з 9 до 11 год. шляхом відеоконференції у Skype.

г.) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування –  виконавчий комітет Нехворощанської сільської ради,  http://nehvorosha.gromada.org.ua/.

Контактна особа – Гапон О.М.., в.о. сільського голови Нехворощанської сільської ради.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:   Полтавська обл., Новосанжарський р-н, с. Нехвороща, вул. Миру, буд. 3, E-Mail адреса:  sr-nehvoroscha@ukr.net

Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д). місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб-сайти   sr-nehvoroscha@ukr.net

Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування містобудівного проєкту «Генеральний план села Бурти на території Нехворощанської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області»   оприлюднено 1 квітня 2020 року на офіційному веб-сайті Нехворощанської сільської ради  http://nehvorosha.gromada.org.ua/;

Строк громадського обговорення та консультування  становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення  і триває до 30 квітня 2020 року включно.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування відсутня.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь