A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Сьогодні всі дороги ведуть до пам’ятників та обелісків, до могил солдатів Другої світової, до захисників рідної землі від фашистської чуми. До переможців.

Дата: 09.05.2020 10:11
Кількість переглядів: 276

Сьогодні всі дороги ведуть до пам’ятників та обелісків, до могил солдатів Другої світової, до захисників рідної землі від фашистської чуми. До переможців.

У Нехворощі зранку біля пам’ятника Слави з гучномовців лунали тематичні пісні на військову тематику, нагадуючи про свято. І хоч не було тут традиційного багатолюдного мітингу, зате були покладання квітів до братської могили. Поодинокі громадяни і невеликі гурти з 2-3 чоловік підходили до гранітних плит з іменами полеглих і клали букети травневих квітів. Принесли їх до священного місця і в.о. голови ОТГ Ольга Гапон, секретар виконкому сільської ради Світлана Бугорська та депутат нашої громади Віктор Дубович.

Як і щороку, приїхав у Нехворощу Валерій Корчуков, аби відвідати могилу батька, колишнього начальника Нехворощанського райвідділу міліції Олександра Корчукова, котрий загинув від кулі бандита у 1954 році. Його іменем названо вулицю в селі, його могила – у центрі, за пам’ятником Слави. Цього разу до неї приїхав не тільки син Валерій, а й онук загиблого Олександр.

Пам’ять про старше покоління, яке захистило Європу від фашистів, не згасає.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь