Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Благоустрій

Дата: 10.05.2020 10:25
Кількість переглядів: 397

Фото без описуВсі знають про пожежу, що знищила не тільки господарське приміщення сільського комунгоспу, а й бензопили та бензокоси, вкрай потрібні для роботи бригаді з благоустрою. Та не дивлячись на це, у Нехворощі не припинялися роботи з впорядкування територій. А сьогодні маємо й приємну новину – бригада одержала нові знаряддя праці.

Треба зазначити, що стараються і наші старости сіл, аби на їхніх округах теж були чистота й порядок. Особливо ретельно готувалися до травневих свят – всюди старалися закладати нові квітники, покосити газони тощо.

У селі Шедієве, приміром, на місці старої колгоспної будівлі раніше створили молодіжний парк, тепер за ним доглядають, аби ця територія була комфортною зоною для відпочинку. Тут встановили і сучасні урни для твердих побутових відходів – пластику, металевої тари та скла. Як бачимо на фото, вони час від часу наповнюються вщерть. А це значить, що ці відходи не опиняються десь в кущах, ярах чи в річці.

За період існування нашої об’єднаної громади на її території з’явилося багато дитячих майданчиків – зон відпочинку дітей з батьками. Є вони практично в кожному селі. Чимало з них мають сучасні гральні елементи, що неабияк приваблюють малечу. З початком нинішньої весни ці майданчики впорядковуються, навколо деяких встановлюються паркани. У Нехворощі цим питанням займаються бригада з благоустрою виконавчого комітету та працівники сільського комунгоспу. Ось і нещодавно паркан встановлено на дитячому майданчику, що біля виробничої майстерні ТОВ «Чиста криниця» на відділку «двадцятий» (на знімках). Така ж огорожа і біля майданчика відділку «чапаєва».

Отже, вирішуючи «дорослі» питання, керівництво ОТГ не забуває і про підростаюче покоління.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь