A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

12 травня – ДЕНЬ МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ

Дата: 12.05.2020 09:01
Кількість переглядів: 344

Фото без описуЖіночі руки – споконвічний символ тепла, ніжності й турботи. Серце жінки – невичерпне джерело милосердя, доброти і великодушності. Тому професія медичної сестри стала майже винятково жіночою. Бо потребує вона і жертовності, і готовності завжди прийти на допомогу, і неабиякого терпіння та витримки. Тож цілком справедливо, що медсестри мають своє професійне свято, яке щорічно 12 травня громадськість відзначає як Міжнародний день медичної сестри – перших помічників лікаря. Адже це вони виконують усі необхідні лікарські процедури на амбулаторному прийомі, в стаціонарних відділеннях лікувальних закладів та у виїзних бригадах екстреної допомоги.

Нині медсестри складають найбільш чисельну категорію представників галузі охорони здоров’я, бо найбільша доля медичних послуг припадає виключно на сестринський персонал. Отож від їх праці, гуманізму та професіоналізму багато в чому залежить якість надання допомоги хворим та збереження їх здоров’я.

Вітаючи медсестер з професійним святом, від усієї об’єднаної громади бажаємо кожній міцного здоров’я, весняного настрою, сімейного щастя й добробуту, пошани від своїх колег та односельців. За ваш невтомний труд низький вам уклін, за вашу скромність і самовідданість – честь і шана! За ваші недоспані ночі нехай доля віддячить вам сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь