A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

З ПЕРЕМОГОЮ НАС УСІХ !!!

Дата: 12.06.2020 17:08
Кількість переглядів: 263

У Полтавській обласній раді визначили рейтинг переможців конкурсу екологічних ініціатив Полтавської області. У рамках фінансування на загальну суму 2 млн. грн. потрапляє близько 50 проєктів. З приємністю повідомляємо, що з-поміж них – і всі три проєкти Нехворощанської ОТГ. Зокрема, кожен з них посів свій рейтинг в загальному списку:

31-е місце – «ЕКОКЛАС ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ» (с. Нехвороща, автор Надія Шерстюк) – загальна вартість проєкту 99.960 грн., з них 49.960 грн. буде профінансовано з обласного бюджету, а решту суми, тобто 50 тис. грн., маємо профінансувати з бюджету громади.

38-е місце – «ОБЛАШТУВАННЯ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ В ПАРКУ с. МАЯЧКА» (автор Надія Романко) – 100 тис. грн. (відповідно 50 тис. + 50 тис.).

43-е місце – «ПЕРЕТВОРИМО СМІТТЯ НА ГРОШІ» (с. Маячка, автор Ірина Шелемба) – 73.950 грн. (відповідно 36.900 грн. + 37.050 грн.).

Далі справа за нашими депутатами, які зберуться на сесію і внесуть відповідні зміни до бюджету на поточний рік, тобто виділять 137.050 грн. на всі три проєкти, а потім належатиме практично їх втілити в життя.

Отже, вітаємо нашу громаду і в першу чергу авторів проєктів З ПЕРЕМОГОЮ! А всім, хто підтримав ці проєкти в ході голосування, ЩИРО ДЯКУЄМО.

Гуртом, об’єднавшись, ми наблизилися до реалізації відразу трьох корисних справ для нашої ОТГ, залучивши для цього 137 тис. грн. Хай ця перемога стане першою в нашій громаді й далеко не останньою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь