A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Семінар

Дата: 09.07.2020 08:26
Кількість переглядів: 295

Сьогодні в приміщенні Нехворощанської сільської ради відбувся семінар, який провела начальник відділу інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту Полтавської ОДА Березова Ірина Леонідівна.


На початку семінару Ірина Леонідівна привітала присутніх з перемогою наших проєктів в Екологічних ініціативах. Потім розповіла про старт подачі проектів на Бюджет участі, що розпочнеться з 20 липня по 20 серпня 2020 року. На даний час, будь-який житель громади може подати проєкт пов’язаний з покращенням життя в населеному пункті. На Бюджет участі можуть подаватися проекти, які реалізовуватимуться на території загального користування. Також багато було сказано про обласний конкурс проєктів. В ньому вже приймають участь сільські, селищні ради, обєднані громади. Ці проекти є більш масштабні, і потребують значного фінансування.
Ірина Леонідівна надала багато корисних порад для подання проєктів до розгляду. Навела декілька прикладів проєктів-переможців, а також недоліків, які часто зустрічаються при розгляді проєктів.
Хороший початок у нас уже є, три проєкти незабаром почнуть реалізовуватися в нашій громаді. Отже долучайтеся, будьте ініціативними, і разом ми зможемо зробити багато.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь