A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Наша громада – перша у Полтавській області за фінансовими показниками.

Дата: 28.08.2020 21:43
Кількість переглядів: 256


18 місце – в Україні та 1 місце – у Полтавській області зайняла Нехворощанська ОТГ у рейтингу фінансових показників серед громад України із населенням від 5 до 10 тис. Загальний рейтинг групи, до якої вона входить, нараховує 277 об’єднаних територіальних громади (https://decentralization.gov.ua/…/%D0%93%D1%80%D1%83%D0%BF%…).


Питома вага капітальних видатків у загальній сумі видатків за 1 квартал – 1,3%, за 1 півріччя – 8,1%. Тобто, у 2 кварталі бюджет використали не для «проїдання», а для «розвитку» (поліпшення матеріально-технічної бази закладів ОТГ, утримання об’єктів благоустрою в належному стані тощо).


Оцінка відбувалася за 7 показниками: доходи та видатки загального фонду на 1-го мешканця, капітальні видатки на 1-го мешканця, рівень дотаційності, співвідношення видатків на утримання апарату управління із фінансовими ресурсами ОТГ.


Матеріали базуються на підсумках виконання бюджетів громад за січень-червень 2020 року, на підставі даних Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби України, Державної статистичної служби України, даних веб-порталу openbudget.gov.ua. Рейтинг розроблено експертами Програми «U-LEAD з Європою» та SKL International.


Детальніше про рейтинг: https://decentralization.gov.ua/news/12748


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь