A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

День знань.

Дата: 01.09.2020 08:03
Кількість переглядів: 278

Фото без описуДорогі школярі, шановні вчителі, поважні батьки, бабусі і дідусі!

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі… Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони піднесеного настрою. У цей, по суті, новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинуться якнайраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи. І в цей неповторний час дозвольте від щирого серця привітати усіх земляків із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії.

Насамперед хочу поздоровити тих, хто вперше у житті переступить поріг школи, тобто першокласників. Пам’ятайте, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Водночас це відповідальна пора. Тож вчіться, щоб знати, діяти, жити! Упевнена, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

Окреме велике спасибі вам, вельмишановні педагоги та вихователі, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої громади і нашої держави.

Тільки вам відомо, як нелегко в умовах карантинних обмежень довелося завершувати минулий навчальний рік і готуватися до початку нового, аби у ваших закладах освіти дітям було затишно, зручно і безпечно зростати, одержувати знання, розвивати свої таланти. Але й за цих незвичайних обставин ви підтвердили свій високий професійний рівень, любов до обраної професії, звання педагогів.

Хочу всім побажати, щоб Першовересень, як і весь навчальний період, запам’ятався довгоочікуваними зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими легко здійснюються всі мрії!

З повагою – начальник відділу освіти
Нехворощанської сільської ради
Ірина ШЕРСТЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь