Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

14 жовтня – СВЯТКОВИЙ ДЕНЬ!

Дата: 13.10.2020 21:11
Кількість переглядів: 245

Фото без описуМи відзначаємо відразу кілька свят: Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва і День захисника України.

Щиро вітаю Вас із цими святами, які триєдино злилися в один день, уособлюючи собою Честь, Гідність, Славу, Мужність, Патріотизм.

Історія українського козацтва – це одна з найважливіших сторінок життя нашого народу. У важкі часи козаки були справжніми захисниками України, оборонцями віри, моралі та традицій нашої вітчизни.

Покрова Пресвятої Богородиці – символ та оберіг України, козацтва, воїнства.

Бажаю усім жителям нашої громади, і в першу чергу – учасникам АТО (ООС), тим чоловікам, хто боронив і боронить нашу Україну від ворогів, козацького здоров’я, незламної волі, невичерпної енергії, плідної праці, наснаги у відродженні кращих національних традицій, надійного родинного тилу та мирного неба над головою. І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

З повагою – в.о. голови ОТГ Ольга ГАПОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь