Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ФУТБОЛЬНІ БАТАЛІЇ

Дата: 27.10.2020 11:56
Кількість переглядів: 228

Фото без опису24 жовтня на стадіоні села Андріївка відбувся розіграш кубка, присвяченого пам’яті Олега Якименка. У зустрічі взяли участь три команди – місцева «Сокоріль», галущиногреблянський «Гетьман» і малокобелячківський «Маяк».

 

Результат ігор такий: спочатку «Сокоріль» програв «Гетьману» з рахунком 1:0, потім «Гетьман» виграв у «Маяка» (2:0), і зрештою «Сокоріль» порадував глядачів цікавою і насиченою грою, вигравши у «Маяка» з рахунком 6:2.
За підсумками зустрічі перше місце посіла команда «Гетьман», друге дісталося місцевим футболістам з «Сокорілі», третє взяв «Маяк».
Кращим гравцем було визнано Богдана Січевського з «Сокорілі», кращим захисником – Дмитра Забору з «Гетьмана», кращим воротарем – Владислава Підопригору з «Маяка».
Організатори змагань висловлюють подяку за допомогу у проведенні зустрічі любителям футболу Сергію Січевському, Анатолію Зельському, Ігорю Підрізу та Михайлу Побережнюку.
Володимир ДЕГТЕРЕНКО,
інструктор-методист зі спорту
відділу освіти Нехворощанської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь