A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

1 листопада – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 01.11.2020 11:59
Кількість переглядів: 245

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.


У нашій громаді створено центр надання соціальних послуг, працівники якого щодня поспішають до тих, кому потрібні підтримка і допомога. Вони добре справляються зі своїми обов’язками, розуміючи, яку важливу і відповідальну місію виконують – піклуватися про людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
Шановні працівники соціальної сфери! Ваша робота нелегка, благородна і почесна. Вона є запорукою того, що велика кількість наших односельців, котрі потребують уваги з боку держави, не покинуті і не забуті. Ви першими приймаєте на себе їх проблеми і негаразди, прагнете підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта і душевна щедрість несуть вам заслужену людську шану і повагу. Тільки ті, хто наодинці зі своїми думками доживають віку в самоті, можуть по-справжньому це розуміти й оцінити. Тож хай Господь дасть сил, мудрості й терпіння і вам, і тим, за ким ви піклуєтеся!

З професійним святом вас!

З повагою – в.о. голови ОТГ Ольга ГАПОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь