Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЧЕРГОВІ ЗУСТРІЧІ

Дата: 05.11.2020 23:24
Кількість переглядів: 274

Фото без описуСьогодні, 5 листопада, новообраний голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ провів наступні робочі зустрічі з жителями сіл Маячка та Лівенське.

У Маячці він коротко розповів про себе, а також зазначив, що на посаду голови ОТГ балотувався перш за все для того, аби вирішити наболілі проблеми медичного обслуговування. «Я цим питанням займаюсь більше року, після закриття нехворощанського терапевтичного відділення, і за цей час зрозумів, що досягти бажаного дуже важко, не будучи керівником громади. Не казатиму, що до мене тут нічого не робилося, але, на мою думку, можна було робити більше, тоді й досягли б ми більшого", - зазначив Віктор Олександрович.

Також В.Дубович запросив до президії новообраних депутатів Василя Васильовича Маслея, Віру Іванівну Заїку та Людмилу Анатоліївну Заїку, а в Лівенському – Миколу Анатолійовича Завезьона та Віктора Миколайовича Сакевича. Висловив сподівання на плідну співпрацю, «бо від депутатів насправді залежить набагато більше, ніж від голови, який вносить свої пропозиції, а депутати їх приймають або відхиляють».

Себе Віктор Олександрович бачить на своїй посаді як головного рушія тих ідей, з якими балотувався, а найпершими помічниками в реалізації задуманого будуть не тільки депутати, а й заступники. Їх у голови ОТГ буде чотири: Ольга Станіславівна Хоменко та Зоя Петрівна Короленко у Нехворощі, Світлана Миколаївна Калініченко у Соколовій Балці та Микола Анатолійович Завезьон у селах Шедієве, Лівенське та Маячка. Його помічником працюватиме Марина Олександрівна Романенко. «Це частина моєї команди, яку я хочу вам сьогодні представити», - говорив керівник громади перед присутніми жителями Маячки та Лівенського, звернувши увагу, що майже всі майбутні заступники мають досвід роботи на посадах сільських голів. «Тобто ми набираємо не просто команду однодумців, а команду професіоналів, які готові реально працювати на громаду».

Як і в Шедієвому, Соколовій Балці та Андріївці, В.Дубович поділився планами на найближче майбутнє і висловив стурбованість, що великою перепоною в роботі буде карантин, який посилюватиметься з огляду на зростаючу кількість захворювань. «А це значить, що всі установи знову працюватимуть дистанційно, ні до кого не достукаєшся, бюджет не наповнюється і тому подібне. Але будемо добиватися, і я сподіваюсь на вашу підтримку».

Фото без описуГоворив про необхідність написання програми соціально-економічного розвитку ОТГ, «і в цьому повинні брати участь і депутати, і заступники голови, і вся громада. Ваші пропозиції будуть враховуватися». Не обіцяв швидких зрушень, але натомість запевнив, що до намічених цілей команда рухатиметься наполегливо. Що працюватиме чесно і прозоро, інформуючи населення і про плани дій, і про досягнуті результати. Запрошував усіх бажаючих приїздити на сесії, які проходитимуть у Нехворощі в Будинку культури, аби бути очевидцями того, як депутати обговорюють питання і які виносять рішення.

Відповідав на чисельні запитання, ділився власним баченням порушених проблем. Наприклад, маячківців турбує відсутність вуличної водомережі, «бо коли води в Орілі не стало, то зникла вона і в наших колодязях». Не новими є проблеми доріг, автобусного сполучення, вуличного освітлення, справедливого розподілу земель, централізованого вивезення сміття тощо. Про все це говорили учасники зустрічей, а Віктор Олександрович озвучував, яким чином планує вирішувати ці проблеми.

Під час візиту в названі села відвідав маячківську амбулаторію, цікавився ремонтом приміщення для маячківського поштового відділення, оглянув лівенський навчально-виховний заклад та його їдальню, а також бібліотеку з куточком краєзнавства та літній павільйон для проведення масових заходів.

Завтра о 10-й годині відбудеться зустріч з нехворощанами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь