Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

9 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІНИКІВ КУЛЬТУРИ І МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 08.11.2020 23:35
Кількість переглядів: 337

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом! Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, нашу громаду, примножуєте їх успіхи і досягнення.

Я щиро вдячна працівникам Будинків культури та клубних установ, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків традиційного українського мистецтва, бачити в ньому все тільки найкраще і цінне. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Для мене особисто поняття «культура» й «економіка» є нерозривними, бо упевнена: без належного розвитку галузі культури неможливо повноцінно розвивати економіку. Адже культура є сукупністю матеріальних та духовних цінностей. Вона робить людину особистістю, незримою силою формує спільність у громадах, робить нас неповторними, не схожими на інших.

Бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих професійних успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. А ще зичу вам вдячних цінителів вашої благородної праці!

З повагою – в.о. голови ОТГ Ольга ГАПОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь