A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

9 ЛИСТОПАДА – ДЕНЬ ПРАЦІНИКІВ КУЛЬТУРИ І МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 08.11.2020 23:35
Кількість переглядів: 307

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом! Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, нашу громаду, примножуєте їх успіхи і досягнення.

Я щиро вдячна працівникам Будинків культури та клубних установ, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків традиційного українського мистецтва, бачити в ньому все тільки найкраще і цінне. Тому ставлення до працівників культури – це індикатор суспільного благополуччя. Для мене особисто поняття «культура» й «економіка» є нерозривними, бо упевнена: без належного розвитку галузі культури неможливо повноцінно розвивати економіку. Адже культура є сукупністю матеріальних та духовних цінностей. Вона робить людину особистістю, незримою силою формує спільність у громадах, робить нас неповторними, не схожими на інших.

Бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих професійних успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. А ще зичу вам вдячних цінителів вашої благородної праці!

З повагою – в.о. голови ОТГ Ольга ГАПОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь