A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

АРТПРОСТІР «SELO» У МАЯЧЦІ

Дата: 29.11.2020 19:37
Кількість переглядів: 164

Фото без описуНа базі Публічної бібліотеки ім. О.Левицького Нехворощанської ОТГ створили артпростір «SELO» – платформу для співпраці народних майстрів та художників.

 

«SELO» працює як локація, в якій майстри з різних дисциплін мають можливість проводити майстер-класи, демонструвати свої роботи та знайомитись зі своїми колегами.
За словами ініціаторки послуги Ірини Шелемби, на території громади мешкають чимало умільців різних промислів – художник, майстер з випалювання, гончар, вишивальниці, майстриня народознавчого напрямку та інші. Саме це і спонукало створити подібну платформу.
«У просторі можна організовувати виставки художників та умільців народного промислу протягом 0,5 до 1,5 місяців. Також ми маємо сторінку на Facebook, де публікуємо фото та відео матеріали з рекламою виробів та оглядами творчості авторів», – говорить Ірина Миколаївна.
Прототипом послуги стала виставка малюнків місцевого художника-аматора Андрія Мухіна. Але досвід показав, що онлайн-платформа «SELO» виявилась ефективнішою, оскільки, за словами Андрія, вона привела до нього нових клієнтів.
«Наразі нашою командою розробляється проєкт по створенню пішохідних та велоекскурсій, в маршрут яких будуть входити бібліотеки. Плануємо знайомити туристів з історією нашого краю та виробами майстрів», – додає Ірина Шелемба.
Послуга працює у бібліотеці з вересня 2020-го року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь