A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ВИВЧАЛИ ДОСВІД СУСІДІВ

Дата: 01.12.2020 20:58
Кількість переглядів: 242

Фото без описуМачухівська територіальна громада, як і Білоцерківська, про яку ми вже розповідали, має свої позитивні напрацювання у плані соціально-економічного розвитку. Тож зустрівшись з головою Мачухівської ОТГ Валерієм БІЛОКОНЕМ, керівник нашої громади Віктор ДУБОВИЧ та його заступники Ольга ХОМЕНКО і Зоя КОРОЛЕНКО цікавились перш за все розвитком гуманітарної сфери – освіти, культури, медицини. Не обійшли увагою і розвиток міжмуніципального співробітництва. Мачухи працюють над створенням Центру первинної медико-санітарної допомоги, який обслуговуватиме ще й дві сусідні громади – Щербанівську і Терешківську. Такий підхід до вирішення проблем у галузі охорони здоров’я буде вигідним для всіх. Крім того, там уже діє комунальне некомерційне підприємство «Мачухівська стоматологія», досвід якого теж є цікавим і вартим уваги, аби спроєктувати його й на нашу територію. Натомість у Мачухах немає свого Центру надання соціальних послуг, для обслуговування соціально незахищених верств населення вони уклали відповідну угоду з Щербанівською ОТГ.

 

Валерій Білокінь розповів про роботу Мачухівського комунгоспу, який не тільки обслуговує водогони, а й відповідає за благоустрій у селах громади. Також Валерій Васильович розповів, як діє їхня громадська молодіжна рада, які додаткові джерела наповнення бюджету мають, тощо. Між іншим, Мачухівська ОТГ є однією з перших в області, яка розробила і затвердила стратегію розвитку своєї громади на найближчі п’ять років.
«Ми готові до взаємовигідної співпраці з Нехворощею», - запевнив Валерій Білокінь, пообіцявши допомогу в плані надання консультацій і висловивши сподівання, що обмін досвідом є корисним для кожної ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь