A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Через хворих працівників у Новосанжарському районі закриті школа і дитсадок

Дата: 01.12.2020 20:59
Кількість переглядів: 239

Упродовж останньої доби в Полтавській області зафіксували 708 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Із них 12 хворих на Ковід-19 мешкають у Новосанжарському районі.

 

За інформацією головного лікаря Новосанжарської ЦРЛ Ольги Гирі, з моменту введення карантину в районі на коронавірус захворіли 380 чоловік. Померли четверо. Зараз стаціонарно лікуються 11 чоловік: двоє в інфекційному відділенні райлікарні, дев’ять — у обласних медичних закладах. Одужали 234 пацієнти. Із березня Ковід-19 виявили у восьми дітей. Із них шестеро одужали, двоє перебувають на лікуванні в ЦРЛ. Це діти віком 7 і 10 років, мешканці Руденківки і Нових Санжар. Дев’ять медпрацівників перебувають на лікарняному.
Як повідомила керівник апарату райдержадміністрації Інна Чернуха, на дистанційному навчанні перебувають дві школи та один дитячий садок: "У Зачепилівській школі в двох працівників лабораторно підтверджений коронавірус. Тому до кінця цього тижня навчання у 5-9 класах проводиться дистанційно. У Великосолонцівській ЗОШ теж зафіксовані випадки захворювання серед персоналу. Цей навчальний заклад не працюватиме до кінця тижня. Лелюхівський дитсадок довелося тимчасово закрити, оскільки там хворіють п’ять працівників, але в них коронавірус лабораторно не підтверджений. Із 1 грудня відновила навчання паралель 3?х класів Новосанжарського ліцею, учні 5–11?х повернулися до занять у понеділок".

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь