Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

3 грудня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

Дата: 02.12.2020 21:02
Кількість переглядів: 255

Фото без опису
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями та особливими потребами. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

 

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я, і не тільки у цей день, а й протягом року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують допомоги й уваги. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними членами суспільства, зразковими фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які додають оптимізму багатьом, в тому числі й абсолютно здоровим громадянам. Тож хочеться побажати таким людям витримки, здоров’я, оптимізму, можливості реалізувати свої плани та задуми.
Принагідно висловлюємо вдячність і всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про негаразди, наповнює їх серця теплотою і впевненістю в завтрашньому дні!
З повагою - голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь