Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

3 грудня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ

Дата: 02.12.2020 21:02
Кількість переглядів: 283

Фото без опису
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями та особливими потребами. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

 

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я, і не тільки у цей день, а й протягом року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують допомоги й уваги. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними членами суспільства, зразковими фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які додають оптимізму багатьом, в тому числі й абсолютно здоровим громадянам. Тож хочеться побажати таким людям витримки, здоров’я, оптимізму, можливості реалізувати свої плани та задуми.
Принагідно висловлюємо вдячність і всім, хто опікується людьми з особливими потребами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Нехай ваша щоденна турбота допомагає мужнім людям забувати про негаразди, наповнює їх серця теплотою і впевненістю в завтрашньому дні!
З повагою - голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь