A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

7 грудня – ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2020 09:14
Кількість переглядів: 179

Фото без описуШановні депутати, працівники і ветерани місцевого самоврядування, члени виконавчого комітету, шановна нехворощанська громадо!

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. І хоча на календарі державних дат це свято з’явилося лише в роки незалежності, глибиною воно сягає в товщу віків. Паростки самоврядності пробились ще на зорі цивілізації і акумулюючи досвід різних епох, історично зросли в потужний інститут громадянського управління.

Місцеве самоврядування впевнено утвердилось як впливова ланка, що об’єднує владне представництво і громаду в питаннях організації життєдіяльності конкретної території. Адже співпраця управлінської ланки та населення є базовою ідеєю самоврядування. Місцеві ради як епіцентр вирішення найрізноманітніших питань та врегулювання гострих проблем, в межах наданих законом повноважень активно працюють у напрямку відстоювання загальних інтересів громади.

Ми живемо у складний і непередбачуваний час, але прагнемо бачити Україну державою європейського зразка, а конкретно нашу громаду – успішною, процвітаючою, самодостатньою. Це вимагає особливих підходів до вирішення багатогранного комплексу питань, поєднання матеріально-технічного арсеналу, духовного потенціалу, стратегічного мислення. Динаміка життя спонукає до постійного удосконалення, гнучкого сприйняття нових реалій, впровадження інноваційної методології в управлінські процеси.

Навіть на тлі найскладніших подій, які відбуваються в суспільстві, маємо демонструвати витримку, згуртованість, високий рівень відповідальності, щоб протистояти будь-яким кризовим ситуаціям. Місцеве самоврядування, що довело свою силу та спроможність на крутих віражах історії, здатне бути каталізатором успішних перетворень і невпинного руху вперед.

Тож з нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам місцевого самоврядування, нашим депутатам і членам виконавчого комітету за сумлінну і самовіддану працю, за патріотизм і високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, за активну громадську позицію у розбудові нашої ОТГ.

Бажаю від щирого серця усім, хто відстоює запити та інтереси наших односельців, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку нехворощанської громади, її становленню і процвітанню!

З повагою – голова ОТГ Віктор ДУБОВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь