A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ФУТБОЛЬНЕ СВЯТО

Дата: 12.12.2020 22:40
Кількість переглядів: 215

Сьогодні у Нехворощі на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбувся перший в історії Нехворощанської ОТГ відкритий чемпіонат з міні-футболу, в якому взяли участь 6 команд. За підсумками змагань команди розмістилися в такому порядку: першість здобув «Сокіл» (с. Соколова Балка), друге місце виборола «Оріль» (Нехвороща), третє – «Михайлівка», за нею йдуть команди «Оріль» (с. Ряське), «Ветеран» (с. Нехвороща) та «Коновалівка».

Кращим гравцем турніру визнано Олександра САВЧЕНКА, кращим бомбардиром – Володимира ДЕГТЕРЕНКА.

Привітати учасників гри та вручити їм нагороди прийшов Віктор ДУБОВИЧ. «Мені приємно, що гра проходила на цьому чудовому полі, збудованому понад рік тому, і він не буває безлюдним. Бо футбол – це гра для душі, ним коли «захворієш», то на все життя», – пожартував голова громади, натякаючи на погоду, яка не зовсім комфортна для футболістів: пронизливий вітер і дрібний дощ. Але справжніх фанатів цим не зупинити. «Я вас вітаю з минулим Всесвітнім днем футболу, бажаю здоров’я і нових перемог, хай ніколи не зникає задоволення від цього виду спорту!», - додав Віктор Олександрович і пообіцяв посприяти, аби чемпіонат став традиційним і розширив «географію», а ще – провести передноворічний розіграш кубка, запросивши команди з Магдалинівщини.

Крім того, керівник ОТГ висловив подяку Олександру Савченку за відданість справі, за те, що готує молодих футболістів і навіть тренує команду дівчат.

Потім відбулося нагородження грамотами, а соколовобалківські гравці одержали кубок. Насамкінець зробили колективне фото на згадку.

Володимир ДЕГТЕРЕНКО,

інструктор-методист з фізичної культури

і спорту Нехворощанського відділу освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь