A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ГРОМАДИ З НОВИМ РОКОМ

Дата: 31.12.2020 16:01
Кількість переглядів: 205

Фото без описуШановні депутати, члени виконавчого комітету, заступники голови ОТГ, працівники апарату сільської ради, медики та освітяни, працівники культури, комунальних підприємств та соціальної сфери, приватні підприємці та землевласники, керівники підприємств, установ та організацій, учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти та усі жителі Нехворощанської об’єднаної територіальної громади!
Сердечно вітаю Вас зі світлим і радісним святом – з Новим 2021-м роком!

 

Усі ми з нетерпінням завжди очікуємо новорічного дива, коли в наших оселях засяє ялинка, вся родина збереться за святковим столом. Це найромантичніше свято – час зворушливих спогадів дитинства, підбиття життєвих підсумків і прийняття нових планів. Час, що вселяє віру в добро, дає надію на мир і щастя.
Рік, що завершується, був непростим для нашої громади. Нам довелося жити і працювати в умовах карантину, доводилося вирішувати складні питання. Але ми рухаємося вперед, роблячи добрі справи для нашої об’єднаної територіальної громади.
У переддень Нового року хочу побажати всім миру, злагоди та віри в себе, в людей, в процвітання нашого краю, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Адже тільки разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо успіхів.
Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої ОТГ, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.
Бажаю всім щедро й радісно зутріти Новоріччя. Зичимо в майбутньому мати міцне здоров’я, особисте щастя, родинний затишок та Боже благословення. Життєвих гараздів усі вам та достатку, бадьорого настрою і творчої наснаги! Нехай у Новий рік в усіх нас будуть чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких!
З повагою – голова громади Віктор ДУБОВИЧ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь