Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗУСТРІЧ У СОКОЛОВІЙ БАЛЦІ

Дата: 10.02.2021 21:11
Кількість переглядів: 341

Фото без описуСьогодні голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ провів прийом громадян у селі Соколова Балка.

 

Директор Будинку культури Світлана ЖИТНИК звернулася з проханням посприяти ремонту покрівлі над закладом, яка давно протікає. Віктор Олександрович погодився, що це справа невідкладна і пояснив, що у нашій громаді планують створити будівельну бригаду, а це додаткові робочі місця і менші затрати на подібні ремонтні роботи. Є і шифер, який зостався від старої покрівлі нехворощанської лікарні. Тож з настанням весни дах над Будинком культури оглянуть і визначаться з об’ємом робіт.

 

Директор Андріївського сільського клубу Людмила ШАШКОВА теж прийшла з подібними проблемами: вікна треба обробити, вхідні двері відремонтувати. Людмила Іванівна розповіла, що торік влітку, під час карантину, клубні працівники не гаяли часу і самотужки виконали чимало дріб’язкових, але потрібних робіт.

 

Молоде подружжя звернулося до керівника громади з проханням вирішити деякі побутові проблеми. Віктор Олександрович дав доручення заступниці Світлані КАЛІНІЧЕНКО, аби вона глибше вивчила проблему і можливості підтримати родину сиріт, які бажають залишитися в селі, але допомоги їм чекати ні від кого.

 

Директор Андріївського ДНЗ «Дзвіночок» Яна КУЛІШ прийшла уточнити, коли в громаді працюватиме електрик, бо в закладі накопилося чимало проблем. «З першого березня буде фахівець, якого взяли на роботу, і він у першу чергу огляне ваше електрообладнання» - запевнив В.Дубович.

 

Фото без описуВодночас прийом громадян у Соколовій Балці провела секретар Нехворощанської сільської ради Світлана БУГОРСЬКА.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь