A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ЗУСТРІЧ У СОКОЛОВІЙ БАЛЦІ

Дата: 10.02.2021 21:11
Кількість переглядів: 317

Фото без описуСьогодні голова СТГ Віктор ДУБОВИЧ провів прийом громадян у селі Соколова Балка.

 

Директор Будинку культури Світлана ЖИТНИК звернулася з проханням посприяти ремонту покрівлі над закладом, яка давно протікає. Віктор Олександрович погодився, що це справа невідкладна і пояснив, що у нашій громаді планують створити будівельну бригаду, а це додаткові робочі місця і менші затрати на подібні ремонтні роботи. Є і шифер, який зостався від старої покрівлі нехворощанської лікарні. Тож з настанням весни дах над Будинком культури оглянуть і визначаться з об’ємом робіт.

 

Директор Андріївського сільського клубу Людмила ШАШКОВА теж прийшла з подібними проблемами: вікна треба обробити, вхідні двері відремонтувати. Людмила Іванівна розповіла, що торік влітку, під час карантину, клубні працівники не гаяли часу і самотужки виконали чимало дріб’язкових, але потрібних робіт.

 

Молоде подружжя звернулося до керівника громади з проханням вирішити деякі побутові проблеми. Віктор Олександрович дав доручення заступниці Світлані КАЛІНІЧЕНКО, аби вона глибше вивчила проблему і можливості підтримати родину сиріт, які бажають залишитися в селі, але допомоги їм чекати ні від кого.

 

Директор Андріївського ДНЗ «Дзвіночок» Яна КУЛІШ прийшла уточнити, коли в громаді працюватиме електрик, бо в закладі накопилося чимало проблем. «З першого березня буде фахівець, якого взяли на роботу, і він у першу чергу огляне ваше електрообладнання» - запевнив В.Дубович.

 

Фото без описуВодночас прийом громадян у Соколовій Балці провела секретар Нехворощанської сільської ради Світлана БУГОРСЬКА.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь