Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Прийом громадян у селах Шедієве, Лівенське та Маячка.

Дата: 09.02.2021 22:16
Кількість переглядів: 238

Фото без описуСьогодні, відповідно до раніше оголошеного графіка, голова нашої громади Віктор ДУБОВИЧ провів особистий прийом громадян у селах Шедієве, Лівенське та Маячка.

 

У Шедієвому відбулася розмова із заступником голови СТГ Миколою ЗАВЕЗЬОНОМ, спеціалістом І категорії по кадровій роботі, зверненню громадян та діловодству Мариною РОМАНЕНКО і директором Шедіївського ЗДО «Веселка» Наталією БОРСУК. Мова йшла в основному про дитсадок, в якому є нагальна потреба провести реконструкцію опалювальної системи – вона вкрай неефективна і тому досить затратна. Відвідує цей заклад 8-10 дітей. «Серед зими не можемо починати ремонт, а влітку будемо думати, як зменшити фінансові витрати на утримання дитсадка» – говорив Віктор Олександрович.

 

Говорилося також про незадовільний стан доріг, що спотворює привабливість наших сіл для зовнішніх інвесторів. А було б непогано влаштувати у приміщенні колишньої школи якесь виробництво – це створення нових робочих місць і наповнення бюджету. Місцева влада працює над цими питаннями.

 

Шедіївці, які прийшли до керівника громади на прийом, цікавилися процедурою створення громадського пасовища. «Ми прочитали в Інтернеті, що у Нехворощі є такий досвід, то й самі надумали об’єднатися, бо луки розорюються…». Віктор Олександрович схвалив таку ініціативу і пояснив, як практично реалізувати цей намір.

 

У Маячці люди зверталися в основному з особистими питаннями.
У Лівенському зустрітися з головою СТГ прийшло близько двадцяти чоловік, тому розмова вийшла тривалою, жвавою і діловою; звучали і прохання, і пропозиції. Детальніше про лівенську зустріч – в одній з наступних публікацій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь