A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Прийом громадян у селах Шедієве, Лівенське та Маячка.

Дата: 09.02.2021 22:16
Кількість переглядів: 200

Фото без описуСьогодні, відповідно до раніше оголошеного графіка, голова нашої громади Віктор ДУБОВИЧ провів особистий прийом громадян у селах Шедієве, Лівенське та Маячка.

 

У Шедієвому відбулася розмова із заступником голови СТГ Миколою ЗАВЕЗЬОНОМ, спеціалістом І категорії по кадровій роботі, зверненню громадян та діловодству Мариною РОМАНЕНКО і директором Шедіївського ЗДО «Веселка» Наталією БОРСУК. Мова йшла в основному про дитсадок, в якому є нагальна потреба провести реконструкцію опалювальної системи – вона вкрай неефективна і тому досить затратна. Відвідує цей заклад 8-10 дітей. «Серед зими не можемо починати ремонт, а влітку будемо думати, як зменшити фінансові витрати на утримання дитсадка» – говорив Віктор Олександрович.

 

Говорилося також про незадовільний стан доріг, що спотворює привабливість наших сіл для зовнішніх інвесторів. А було б непогано влаштувати у приміщенні колишньої школи якесь виробництво – це створення нових робочих місць і наповнення бюджету. Місцева влада працює над цими питаннями.

 

Шедіївці, які прийшли до керівника громади на прийом, цікавилися процедурою створення громадського пасовища. «Ми прочитали в Інтернеті, що у Нехворощі є такий досвід, то й самі надумали об’єднатися, бо луки розорюються…». Віктор Олександрович схвалив таку ініціативу і пояснив, як практично реалізувати цей намір.

 

У Маячці люди зверталися в основному з особистими питаннями.
У Лівенському зустрітися з головою СТГ прийшло близько двадцяти чоловік, тому розмова вийшла тривалою, жвавою і діловою; звучали і прохання, і пропозиції. Детальніше про лівенську зустріч – в одній з наступних публікацій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь