A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

НАВЧАЛИСЯ ПИСАТИ ПРОЄКТИ

Дата: 17.02.2021 19:14
Кількість переглядів: 536

Фото без описуСьогодні у кабінеті голови громади зібралися найбільш активні представники СТГ, які готові писати проєкти, що дають можливість залучати до бюджету додаткові кошти на соціальний розвиток нашої території. З ними зустрілася начальник відділу інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого апарату Полтавської обласної ради Ірина БЕРЕЗОВА.

Проводячи навчання, вона розповіла, які ідеї вже вдалося реалізувати іншим громадам, на що варто звернути увагу при написанні цих проєктів, яких помилок варто уникати, де можна «озброїтися» необхідною інформацією, тощо. «Проєкт лише тоді має шанси на успіх, коли він логічний, завдання проєкту відповідають меті, засоби реалізації - завданням, коли управління - просте й ефективне, а бюджет – реальний» - пояснювала Ірина Леонідівна.

Також вона говорила про важливість цієї роботи, яка допомагає вирішити соціально значущі питання, й закликала більш активно долучатися до неї, думати над новими ідеями – якщо вони будуть цікавими і водночас важливими для громади, і коли громада їх підтримає голосуванням, то буде шанс здобути перемогу і втілити їх у життя.

Ділилися особистими думками та задавали свої запитання депутат громади Василь МАСЛЕЙ, заступники голови СТГ Світлана КАЛІНІЧЕНКО, Ольга ХОМЕНКО та Зоя КОРОЛЕНКО, а також спеціаліст ІІ категорії з економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету СТГ Наталія РУДЬ.

Учасники зустрічі подякували І.Березовій за змістовну інформацію і висловили побажання надалі проводити такі навчання, які є дуже корисними для тих, хто прагне реалізувати свою ідею через написання проєкту і його перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь