A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

«ПОЗНАЙОМИЛИСЯ» ЗІ СВОЄЮ ОБНОВКОЮ

Дата: 27.02.2021 20:12
Кількість переглядів: 659

Фото без описуУчора під час відвідин кременчуцького заводу «Альфатекс» у складі робочої групи, організованої народним депутатом України Костянтином КАСАЄМ, заступниця голови нашої громади Зоя КОРОЛЕНКО мала можливість першою побачити "вживу" спецавтомобіль для перевезення твердих побутових відходів, який нещодавно придбала тут наша громада. «Зосталося владнати деякі паперові дрібниці, і в першій половині березня цей сміттєвоз прибуде в Нехворощу» – каже Зоя Петрівна.

 

Нам дозволили не тільки оглянути вже свою техніку, а й відкрили кабіну водія, показали роботу гідравлічних механізмів, розповіли, як працює навісна лопата. Пояснили, що автомобіль збудовано на базі шасі компанії DAYUN – провідного китайського виробника комерційних автомобілів, а його «начинка» складається з вітчизняного та італійського обладнання.

 Фото без опису

«Щиро вітаю з вашою «обновкою», – долучився до розмови головний інженер комунального підприємства «Дружба» Мачухівської ТГ Сергій БІЛОКІНЬ. – Ми точно такий придбали рік тому і щойно пригнали сюди для проходження сервісного обслуговування, бо він ще на гарантії. Можу запевнити, що техніка надійна, працює без нарікань. Така машина дуже потрібна в кожній громаді, бо в усіх є проблема з вивезенням твердих побутових відходів. Купите до неї контейнери, і працюйте. Люди швидко звикнуть до роздільного збору сміття, і ваша громада стане чепурнішою».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь