Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПОДАРУНОК ДЛЯ ШКОЛИ

Дата: 10.03.2021 21:13
Кількість переглядів: 505

Фото без описуНа початку лютого ми розповідали про візит до опорного закладу «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» голови Полтавської обласної ради Олександра БІЛЕНЬКОГО та лідер партії «Рідне місто» Олександра УДОВІЧЕНКА. Оглянувши заклад, вони висловили задоволення від того, в якому він стані, були приємно вражені чистотою і порядком. Тоді гості пообіцяли зробити подарунки для школи: О.Біленький дав слово придбати нові парти й стільці для кабінету першокласників, а О.Удовіченко – відеопроєктор та ноутбук.

 

За словами директора школи Тетяни ГРИЦАЙ, п’ятнадцять парт і стільці вже придбані й невдовзі будуть вручені школі. А сьогодні вручити свої подарунки приїхав О.Удовіченко, він передав їх десятикласникам – саме в їхньому кабінеті буде встановлено сучасну апаратуру.

 

На коротких урочистостях були присутні голова нашої громади Віктор ДУБОВИЧ, його заступниці Зоя КОРОЛЕНКО та Ольга ХОМЕНКО, а також депутат СТГ Володимир ЗАМУЛА.

 

«Нам дуже приємно отримати від вас такий подарунок, – говорила гостю Т.Грицай. – Він допоможе учням у навчальному процесі».

 

Натомість В.Дубович дав обіцянку допомогти школі у придбанні інтерактивної дошки, аби кабінет десятикласників цілком укомплектувати новітньою технікою.

 

Потім усі сфотографувалися на згадку і Т.Грицай пригостила гостей смаколиками, які випікають для учнів у шкільній їдальні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь