A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

РАДИЛИСЯ ПАСІЧНИКИ ТА СІЛЬГОСПВИРОБНИКИ

Дата: 10.03.2021 21:15
Кількість переглядів: 632

Фото без описуСьогодні у приміщенні Лівенського та Соколовобалківського Будинків культури пройшли зустрічі місцевих пасічників з сільгоспвиробниками, які провела заступниця голови громади Зоя КОРОЛЕНКО. Вона говорила про необхідність дотримання норм законодавства, спрямованих на збереження бджолосімей у сезон обробітку сільгоспкультур ядохімікатами. Звертала увагу на відповідальність, передбачену за порушення цих норм, за використання гербіцидів та пестицидів у населених пунктах, тощо.

 

Йшлося також про важливість вчасного повідомлення пасічників про початок обробітку сільгоспкультур. У Лівенському з цього приводу висловив свою думку керівник регіонального управління СТОВ «Говтва» Костянтин НАЗАРЬКО.

 

Крім того, Зоя Петрівна розповіла про державну дотацію пасічникам, спрямовану на підтримку розвитку бджолярської справи.

 

У Лівенському участь у цих зборах взяли 40 чоловік, у Соколовій Балці – 18. З-поміж них були заступники голови СТГ Микола ЗАВЕЗЬОН та Світлана КАЛІНІЧЕНКО, а також депутати нашої громади, обрані від Маячки, Лівенського, Соколової Балки, Андріївки та Світлівщини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь