Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

Спецавтомобіль для перевезення твердих побутових відходів.

Дата: 11.03.2021 17:44
Кількість переглядів: 525

Фото без описуСьогоднішній ранок почався з приємної події: біля приміщення сільської ради на своїх господарів чекав спецавтомобіль для перевезення твердих побутових відходів, який нещодавно придбала наша громада на кременчуцькому заводі «Альфатекс». Представник заводу Олександр ВОРОБЙОВ, який пригнав цю вантажівку в Нехворощу, знайомив водія сільради Анатолія ШИЙКУ з тим, як управляти додатковими механізмами, як завантажувати в кузов побутові відходи, тощо. Потім відбулися короткі урочистості, під час яких О.Воробйов передав голові нашої громади Віктору ДУБОВИЧУ документи й ключі від новенької техніки.

 

– Вперше за всю історію Нехворощі ми придбали такий спецавтомобіль, – говорив В.Дубович. – Хочеться вірити, що він допоможе нашій громаді боротися із стихійними смітниками і наші села стануть чистішими, отож не доведеться жалкувати, що витратили 1 млн. 400 тис. грн. Люди давно до нас зверталися з проханням придбати такий автомобіль, тепер хочу закликати всіх жителів громади налаштувати себе на організований збір побутових відходів. Адже ми повинні жити цивілізовано.

 

До речі, ця автомашина укомплектована навісною лопатою для підгортання сміття, яку також можна буде використовувати для розчищення доріг від снігу. Лопата приїхала в кузові, тож Олександр ХОМЕНКО допоміг вивантажити її.

 

Водій сільради Анатолій ШИЙКА та директор сільського комунгоспу Григорій БАЛАНА першими оглянули кабіну, звернули увагу на комфорт для водія та пасажира-помічника, а голова громади Віктор ДУБОВИЧ першим випробував автомобіль в русі, переїхавши у двір комунгоспу.

 

Тепер на часі його реєстрація, підбір працівників, а далі – будемо чепуритися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь