Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 26.03.2021 19:45
Кількість переглядів: 339

Фото без описуВ публікації про чергову сесію СТГ, що відбулася 22 березня, ми повідомляли про створення робочої групи з аудиту земель сільськогосподарського призначення на території нашої громади.

 

Її склад не є остаточним. Кожен, хто на громадських засадах бажає взяти участь у роботі цієї групи, може звертатися до заступниці голови СТГ Зої Петрівни КОРОЛЕНКО. Усі охочі будуть включені до складу робочої групи.

 

«Проведення аудиту спеціалізованою фірмою коштуватиме близько трьохсот тисяч гривень за одне село, тобто нам доведеться «викинути» близько двох мільйонів, – коментує голова громади Віктор ДУБОВИЧ. – Сьогодні ми не можемо взяти на себе такі витрати, але й відкладати цю справу не варто. До того ж слід мати на увазі, що навряд чи представники тієї фірми обходитимуть наші села з лінійкою, вони скористаються наявними документами землевпорядників та даними з супутника. А ми спробуємо обійти кожен клаптик. Тож упевнений, що набагато дієвіше, об’єктивніше й дешевше провести аудит власними силами. Хто має якісь сумніви щодо об’єктивності, принциповості та чесності своїх депутатів, – будь ласка, запрошуємо до робочої групи».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь