Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

На Новосанжарщині триває другий етап вакцинації від інфекційної хвороби Ковід-19.

Дата: 26.03.2021 19:58
Кількість переглядів: 485

Фото без описуМобільна бригада Новосанжарського центру ПМСД отримала 200 вакцин. Ними вакцинують медиків і рятувальників. Про це повыдомляє кобеляцька газета "ЕХО".

За інформацією, наданою їй головним лікарем Новосанжарського центру первинної медико-санітарної допомоги Олегом ЯКОВЕНКОМ, у медзакладі працює мобільна бригада, яка проводить вакцинування.

— До її складу входять дев’ять працівників ПМСД, — говорить головний лікар. — Їх попередньо вакцинували в Полтавській «третій» лікарні. Із моменту надходження препарату від коронавірусу, наші медики використали 100 доз. Ними вакциновані працівники Центру ПМСД, лікарні й медичного центру. Зараз триває другий етап, протягом якого застосують ще 100 доз препарату. На черзі — вакцинація рятувальників.

Також Олег Яковенко повідомив, що від початку карантину на Новосанжарщині Ковід-19 виявили у 841 людини, із них 21 дитина. 17 чоловік померли. Станом на 22 березня одужали 749 чоловік. Хворіють 75 пацієнтів. Із них 63 мають легку й середню форми і знаходяться на амбулаторному лікуванні. 12 чоловік госпіталізовані в інфекційне відділення Новосанжарської лікарні.

Меньше

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь