A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

На Новосанжарщині триває другий етап вакцинації від інфекційної хвороби Ковід-19.

Дата: 26.03.2021 19:58
Кількість переглядів: 447

Фото без описуМобільна бригада Новосанжарського центру ПМСД отримала 200 вакцин. Ними вакцинують медиків і рятувальників. Про це повыдомляє кобеляцька газета "ЕХО".

За інформацією, наданою їй головним лікарем Новосанжарського центру первинної медико-санітарної допомоги Олегом ЯКОВЕНКОМ, у медзакладі працює мобільна бригада, яка проводить вакцинування.

— До її складу входять дев’ять працівників ПМСД, — говорить головний лікар. — Їх попередньо вакцинували в Полтавській «третій» лікарні. Із моменту надходження препарату від коронавірусу, наші медики використали 100 доз. Ними вакциновані працівники Центру ПМСД, лікарні й медичного центру. Зараз триває другий етап, протягом якого застосують ще 100 доз препарату. На черзі — вакцинація рятувальників.

Також Олег Яковенко повідомив, що від початку карантину на Новосанжарщині Ковід-19 виявили у 841 людини, із них 21 дитина. 17 чоловік померли. Станом на 22 березня одужали 749 чоловік. Хворіють 75 пацієнтів. Із них 63 мають легку й середню форми і знаходяться на амбулаторному лікуванні. 12 чоловік госпіталізовані в інфекційне відділення Новосанжарської лікарні.

Меньше

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь