A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

І-й (відбірковий) етап виставки-конкурсу науково-технічної творчості

Дата: 30.03.2021 21:20
Кількість переглядів: 153

Фото без описуСьогодні на базі комунального закладу «Нехворощанський будинок дитячої та юнацької творчості» пройшов І-й (відбірковий) етап виставки-конкурсу науково-технічної творчості, декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва та початкового технічного моделювання, в якому взяли участь талановиті учні закладів загальної середньої освіти нашої громади та гуртківці БДЮТ з Нехворощі, Соколової Балки, Маячки. На конкурс було представлено 37 робіт.

 

Одночасно пройшов і І-й (відбірковий) етап обласного конкурсу на краще родинне дерево «Нашому роду нема переводу», в якому беруть участь діти дошкільного та молодшого шкільного віку. Загалом 28 робіт надійшло від п’яти закладів дошкільної освіти, одного позашкільного закладу та чотирьох закладів загальної середньої освіти нашої СТГ.

 

У приміщенні БДЮТ зібралися тільки ті, кому належить ретельно оглянути й максимально об’єктивно оцінити дитячі роботи, вибрати з них найкращі, які потім поїдуть до Полтави. Це голова журі, заступник начальника відділу освіти Яна ЛЕВАДНА та члени: методист Нехворощанського БДЮТ Олена ІОПА, учитель трудового навчання ОЗ «Нехворощанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Сергій ШВЕД, директор Андріївського ЗДО «Дзвіночок» Яна КУЛІШ, учитель трудового навчання та образотворчого мистецтва Лівенського НВК Лариса КАЛІНІЧЕНКО, а також гість конкурсу - учитель Нехворощанського ЗЗСО І-ІІІ ст. Валентина КРУТЧЕНКО.

 

Перед початком роботи присутніх привітала О.М.Іопа і стисло нагадала умови конкурсу. Приємних вражень від дитячих робіт побажала членам журі начальник відділу освіти Ірина ШЕРСТЮК.

 

Фото без описуВражень було справді чимало. Що не робота – то справжній шедевр, в якому вкладено не тільки майстерність, а й дитячі мрії, світогляд, відчуття прекрасного. Як кажуть, очі розбігаються, і дуже важко з кращих робіт вибрати найкращі. Це надзвичайно відповідальна місія для членів журі – бути прискіпливим та об’єктивним оцінювачем. Бо спочатку навіть вони, цілком дорослі, з неприхованим захопленням і посмішками оглядали виставку в цілому: «Погляньте, яка краса!», «Дивіться, яке диво!», «А ось як чудово змайстровано!» – чулося раз у раз.

 

Аби ретельно оглянути кожен витвір, виставити йому оцінки й запротоколювати, знадобиться чимало часу. Тому зараз ще зарано називати переможців, зробимо це в наступному повідомленні. А головний підсумок початку конкурсів один: діти у нас дійсно талановиті. І наше з вами завдання – не дати цим перлинкам таланту загубитися в буденності, а підтримати і допомогти у творчому розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь