Офіційний сайт Нехворощанської громади
Полтавська область, Полтавський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД АНДРІЇВЦІВ

Дата: 01.04.2021 14:54
Кількість переглядів: 173

Завідувачка Андріївського сільського клубу Людмила ШАШКОВА розповіла, що сьогодні розпочали роботу по наведенню порядку не тільки біля свого закладу, а й у громадських місцях. Прибрали біля зупинок в селі, де чекають шкільний автобус діти. Потім перейшли та устаткували клумби біля кладовища та пам'ятника загиблим воїнам. В парку приєдналась до них Людмила Павлівна ГРЕК.

 

Фото без описуЛюдмила Іванівна звертається до жителів села із закликом подбати про благоустрій, навести порядок на вулицях, у парках, скверах та прилеглих до будинків територіях.

 

До весняної толоки також запрошують приєднатися підприємців, керівників установ і організацій та відновити практику проведення санітарних днів по прибиранню прилеглої і закріпленої території, адже чистота і благоустрій села повинні стати справою честі всіх його жителів.

 

"Потрібно пам’ятати, що благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту, і лише від самоорганізованості й самоповаги ми зможемо досягнути успіху і задоволення від результатів роботи. Зробимо наше село зразковим!" - каже Л.Шашкова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь